Cui nu ii plac anumite programe le poate sterge din lista,cine vrea un program si nu e in oferta DTH-ului nu il poate adauga din butonul albastru al conservei.Eu am incercat sa adaug ProTvHD dar nu mi-a iesit.:)
Printable View
Cui nu ii plac anumite programe le poate sterge din lista,cine vrea un program si nu e in oferta DTH-ului nu il poate adauga din butonul albastru al conservei.Eu am incercat sa adaug ProTvHD dar nu mi-a iesit.:)
Un cadou pentru Antena 2 de la CNA: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] . Nasol pentru RCS-RDS. Sa vezi acum tipete pe aia cu RTV !!!
E cadou pentru noi toti, sub o forma sau alta. Si indiferent de provider, nu-l mai platim. Sa nu ziceti ca o sa-l scada din abonament, ca nu asta am vrut sa spun.
inseamna ca tot pachetu TV nu mai fi conditionat pe bani - esti obligat sa-l retrasmiti fie ca vrei fie ca nu (au bagat si Euforia la must carry ).
sa miscat repede [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - au modificat deja grila iar RTV nu e in lista :cool2:
ps. un cadou frumos pt. JijiTv de sarbatori... amenda de [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ... Antena2 trecuta la obligavitate ... cu o amenda ii rezolva si cu GSP
Pentru GSP au luat deja 100 de milioane si nu ii intereseaza,o sa ia si pentru Antena 2 ca bani au.
Au luat 100 pt postul regional West Tv(cred ca asa se numeste), ca l.au scos din grila in vestul tari.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
10.000 i-am transformat in 100 milioane.Pentru West Tv au deci 1 miliard,nici nu am fost atent,asta da amenda.
Pana la urma nu ajung transponderii pt cate canale o sa fie la 'must carry' apoi CNA o sa ...inchirieze tp-uri ca nu se face profit din must carry.Pana atunci propun ca rds sa urce canale HD pe satelit apoi sa se transforme in HD Only inclusiv pe cablu.Cine e pentru?:)
Lista cu must carry e fixa ca numar,sa scoata ce nu e in top si se acopera legal.
Astia indiferent cite amenzi primesc ii doare fix in pix , eu cred ca si amenzile sunt la misto ca nu le platesc ca daca se luau masuri drastice se conformau si cu Gsp, Antena 2, National 24 Plus, West TV, etc............. in curind o sa fie vai de ei si sa fie invers ca UPC sa incerce sa inghita RDS, macar la partea de satelit.