Se poate pune cu KCC...,dar eu inca n-am reusit sa inteleg cum se comfigureaza ca nu vad pentru moment decat prog de pe HD+ ,in rest n-am semnal.."tuner failed"
Printable View
Se poate pune cu KCC...,dar eu inca n-am reusit sa inteleg cum se comfigureaza ca nu vad pentru moment decat prog de pe HD+ ,in rest n-am semnal.."tuner failed"
Este aproape acelasi lucru ....suport doar pt aceeasi 4 sateliti in rest ...merge si cu kcc instalata ....raman la HAARP V2 care este perfecta cu ultimul oscam
Intr-adevar la proiectul Titan ( vers. pre-alpha ) asta este un mare dezavantaj fata de imaginiile anterioare AAF , imposibilitatea setarii pt. mai multi sateliti
Mai ales daca folosesti Kathy ca si client impreuna cu alt receiver , nu stiu daca ar merge cu diseq 1.2 adica Kathy singur sa comande o montura h-h
Unde se gaseste fisierul cu sateliti, a incercat cineva sa schimbe acel fisier cu unul vechi unde sint mai multi sateliti ?
pai ei zic ca au bagat suport pentru diseqC 1.1 ,chiar daca nu ai decat 4, se mai pot adauga in lista. intrebarea e daca te lasa sa setezi mai multi decat 4.