Frate userul PICIUL nu tine de reputatie,imi este indiferent daca am sau nu reputatie pe un site,de la inceput topicul meu s-a numit TEMA si era o aluzie sau luati-o cum vreti un ajutor de a face un cam NDS imperecheat cu o cartela sa ruleze in share,asta pana mai mari acestui site sau gasit sa schimbe titlul,am reusit intr-un tarziu cu ajutorul vostru sau al altora nu cred ca are importanta acest fapt.
Este adevarat ca in primul filmulet se vedea /dev/sci0 asta inseamna pentru baieti care nu cunosc ca acea cartela era data direct din CCcam iar in urmatoarele filmulete am renuntat la superbul emu CCcam si am trecut pe Oscam care il consider eu putin mai , sai spun,nevulnerabil.
Aveti mai jos doua filmulete.
Pentru cei care imi cer share va anunt cu strangere de inima ca nu o voi face decat pentru cercul meu restran cu care colaborez incontinuare de multi ani,imi pare foarte rau fratilor.
Pentru cei care vor sa comenteze acest topic incontinuare sau pentru cei care cred ca piciul vrea reputatie,faima sau nu mai stiu eu ce sinonim va anunt ca acest topic pentru mine este inchis.
Va multumesc pentru atentia acordata.
piciul betivul
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]