imi cer scuze daca am sarit calul,si sincer imi pare rau de Craiova!nu cred ca lucrurile vor ramane asa!
Hai Steaua!(asa cum este ea,cu sau fara cioban!nu conteaza!)
Printable View
imi cer scuze daca am sarit calul,si sincer imi pare rau de Craiova!nu cred ca lucrurile vor ramane asa!
Hai Steaua!(asa cum este ea,cu sau fara cioban!nu conteaza!)
Daa,pacat de Craiova.E clubul oltenilor,cu vechime mare si multi suporteri.Pacat ca a ajuns pe mana militienilor si a fost ingropat.Eu zic ca va reveni in cativa ani,doar sa incapa numele si palmaresul pe mana unor oameni cat de cat de treaba.
Asteptam un topic identic si despre Steaua.
Deocamdata nu mai au teren propriu, din cite stiu eu, daca o echipa din Ligile 1 sau 2 nu obtine omologarea terenului propriu nu este programata, deci va pierde toate intilnirle cu 0-3.
ce ai nene cu steaua ... lasa-ne sa traim si noi linistiti cu berbecali voievod
Cauti scandal? Parca ne-am inteles sa discutam despre craiova. Dinamovistule!Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ti-e dor de halat? raspopitule!:agresiv:Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Parca Rapid sta mai bine sau Dinamo ar avea stadion pe care sa joace in cupe (atunci cand joaca si ei un meci sau doua din noroc).Nu sunt stadioanele lor,normal ca nici macar nu investesc in ele,dar cum se spunea mai sus: altul e subiectul in topicul acesta.
Pseudo-echipe comuniste sau neo-ciocoiesti ca poli timisioara, steaua (CCA, sau cum naiba s-or fi chemat cand au fost infiintati de armata rosie), dinamo (infiintata de kgb-ul romanesc=securitate) rapid bucuresti(fosta venus, echipa chiar iubita inainte de '89, dar devenita echipa de ciocoi de prin 1997, adica de la venirea mafiotului de lucescu, au devenit surse de spalat banii. ( nu merita sa mentionez u'cluj actual a lui florin busca-jalnica si desigur efemara adunatura) acum performanta nu conteaza, acum se cumpara locuri, titluri... se fac nunti de prost gust.......
campionatele nu se castiga, se cumpara ....., asa afirma un "boss" din fotbalul dambovitzean.
Singura echipa de FOTBAL din aceasta perioada este CFR Cluj (in vremurile comuniste, prin anii '70 scapa mereu de retrogradare in ultimele etape....) dar astazi este altceva, o noua imagine, o noua Atitudine = EUROPA !!!!@
Te-ai trezit? Iar incepi?
Ce vrei? Ce nu-ti convine? Daca vrei schimb nick-ul dar nu ma opresti tu ca asa vrei.... Daca ar muri si alte actuale cluburi "....de legenda" ar fii fotbalul mai curat, nu plin de mascarici
calm oameni buni ca nu mor caii cand vor cainii
Bine ca am aflat care e singura echipa de fotbal.Eu unul nici nu ma mai uit la altele,cica e rele.:)
O singura intreba: cu cine joaca CFR daca e singura? :clap:
pai baga si ei o miuta interna ca si asa cam joaca miuta in ultima vreme .
ps. Hai Steaua
Pai mie imi plac fanii de genul "pana la moarte",timp in care echipele lor nu joaca nimic,jucatorii iau sute de mii de euro pe an iar patronii fac bani chiar daca ingroapa clubul in datorii si il inchid.Bravoooo.
Hai Steaua,dar in nici un caz "pana la moarte".E un club de fotbal,fac bani grei dintr-o afacere.Restul sunt povesti fara rost,e ca si in discutia legata de posturile de televiziune: daca vrei te uiti,daca nu ... nu.
este doar un sport si nimic mai mult iar patima orbeasca este daunatoare
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Avem un campionat de mana a 3-a. Nu exista infrastructura - stadioane,etc - nici vorba de selectie pe bune...cu mici exceptii...se spala bani, din aia murdari...Craiova nu a murit, cum nici Timisoara nu a facut-o...acestea sunt timpurile. Traim intr-un land german...sarac si corupt!
:chair: :goodnight: :bash: