A aparut o versiune noua pt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - 1.13.2
Printable View
A aparut o versiune noua pt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - 1.13.2
Mersi dar glumeam nu vezi !Quote:
Originally Posted by GEXE [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my Iphone4 using Tapatalk ;)
Off
De ce nu folosiţi culoarea default pentru caractere? Mă chioresc ca Dorel pe tapatalk să văd ceva.
Sent via ACARS.
Nu ințeleg ce vrei sa zici @lopo se vede foarte bine pe tapatalk ...
Trecem in offtopic, dar explic.
Sunt unii care forteaza font negru pentru a posta mesaje pe forum, nu lasa setarile default. Aceste mesaje sunt greu sau imposibil de citit de cei care folosesc tapatalk cu skinul cu fundal inchis.
Daca se sta pe skinul light/deschis se vede scrisul.
Eu intradevar folosesc tapatalk dar e culoarea standard dacă la mine te referiQuote:
Originally Posted by loplo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@bonou2 goleste-ți inbox-ul am vesti bune pt tine !
mar1us nu la tine m-am referit. Ma refeream la mesajele scrise de neonet21 prin forum si nu tapatalk. Citirea measjelor lui in tapatalk pe un skin inchis este imposibila.
Te rog s-a ma ajuti ca sa explici si mie despre ce e vb ??? mar1us te astept pe mess .... mersi.
@neonet 21 nu ai aplicatia tapatalk pe telefonul tău ?
@lopo schimbă-ți skin-ul la mine se văd foarte bine posturile lui @neonet21
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Neonet scrie din forum si nu din tapatalk, dar ii plac culorile, ca si in ultimul mesaj. Eu prefer sa raman la skinul dark. Incerc sa pun un screenshot. Daca nu reusesc,las pe maine.
Sent via ACARS.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]...te rog sa scrii unde este tapatalk ca eu nu gasesc ca sa scriu de acolo , mersii .....:cool2:
Io zic sa contiunati [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Este la zi pluginul Tapatalk?
Optiunea de push notifications se pare ca nu functioneaza.
La fel si la mine ...
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Functioneaza cu intarziere..
Daca ai o versiune mai veche de Tapatalk (pe telefon), posibil sa iti functioneze, insa pe versiunile noi nu functioneaza.
Este nevoie de versiunea 4.5.1 (tapatalk plugin) in care se seteaza Push Notification Key.
sa rezolvat... am updatat la 4.5.1 si push notification merge acum:
ramasesem rau in urma..3.2.0.. :)Code:Tapatalk Push Notification Status Monitor
Push notification test: Success
Current forum url: www.sateliti.info/
Current server IP: 46.102.232.202
Tapatalk user table existence:Yes
Push Notification Option status:On
Tapatalk API for Universal Forum Access | Build Your Own
For more details, please visit http://tapatalk.com
Long live mirel.
Tot eu. mirel ai configurat si activat push notifications in backend? Eu primesc mailuri, dar niciun push pein tapatalk.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
E foarte bun pentru forum Tapatalk, doar ca multi dintre voi posteaza mesaje de 2 cuvinte urmat de semnatura de 10.
Culmea e ca poti sa pui orice acolo, deci nu e sigur ca tu ai aparatul din semnatura.
Cum ar fi sa pun si eu pe 2 tablete si 2 telefoane sa imi posteze semnatura?