In CCcaminfo v1.2.2. vezi ca acolo unde este instalat, in interiorul folderului sunt fisiere problema (CCcam.providers si CCcam.channelinfo), alea trebuiesc actualizate ca sa iti arate corect.
Printable View
In CCcaminfo v1.2.2. vezi ca acolo unde este instalat, in interiorul folderului sunt fisiere problema (CCcam.providers si CCcam.channelinfo), alea trebuiesc actualizate ca sa iti arate corect.
Se poate face update la card focuss in modul conax 4.0 pt ca am o astfel de interfata ,am probat sa vad daca imi deschide cu interfata conax 4.0 dar nici un semn.Trebuie facute ceva setari in vu+duo cu cccam activ sau trebuie sa trec in common interface pt a vedea direct din modul(card TVR HD merge cu emul cccam activ)...Ceva ajutor ???
Meniu/setup/common interface assignment. Testeaza si tu...
Nu merge, adica nu lumineaza pe ecranul tauQuote:
card TVR HD merge cu emul cccam activ
Da imi vede in module retaile dar nu merge, ecran negru .Slotul este activ cu modulul conax cu card focus in el dar black screen(cccam activ).....de ce nu am imagine pe focuss???
Quote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salut
Nu mi-am pus problema deteriorarii cardului... Atat timp cat nu se incalzeste deloc pt mine e ok. Cardul este intr-un smartreader+ (Maxdigital) luat de la Satmultimedia si merge ireprosabil din punctul meu de vedere. E foarte stabil si intotdeauna deschid canalele (in dm800) de pe el (e in linux). Nu se poate zice acelasi lucru de dolce. Cand am pus 600 pe dolce am avut freeze, pe cand la 357 a mers excelent. Sau 300 in dm800...
Intreba cineva despre smargo crystal, ca nu e vazut de cccam. Detin 2 astfel de readere si am avut aceeasi problema. Mergeau in oscam, dar nu si in cccam... Solutia:
-pt cei care au Smargo Crystal
SERIAL READER : /dev/ttyUSB0 crystal
SMARTCARD CLOCK FREQUENCY : /dev/ttyUSB0 3570000
sau
-pt cei care au Smargo Smartreader+
SERIAL READER : /dev/ttyUSB0 smartreader+
SMARTCARD CLOCK FREQUENCY : /dev/ttyUSB0 3570000
Fiecare va pune ttyUSB0 sau 1 .... etc corespunzator readerului
Merge ok atat pe ubuntu cat si pe debian, testat cu cccam 2.1.3 si/sau cccam 2.3.0, cu tntsat, tvr, si focus. Cardul dolce nu a fost vazut in acest reader (smargo crystal). Jumperi setati : 5v, phoenix, 357mhz. Cand am incercat la 600 mhz nu mi-a vazut cardul (focus). Daca e cineva care stie mai bine setarile jumperilor de pe respectivul reader... poate ma lumineaza si pe mine..
Pace