Dar astia de la dolce (rtc) sunt ...nesanatosi sau mi se pare mie???
Cum sa nu faci instalari ... la persoane juridice???
Printable View
Dar astia de la dolce (rtc) sunt ...nesanatosi sau mi se pare mie???
Cum sa nu faci instalari ... la persoane juridice???
Quote:
Originally Posted by dirtyfreddie13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pacat ca sau ajuns la astfel de situatii!!
Mie-mi pare si mai rau ... caci eu i-am recomndat pe cei de la boom!!!Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mai bine imi faceam hobby-ul si le puneam un dream sau TD in sharing :)
acu eu stau si ma gindesc....Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am o problema...sunt constipat.....oare daca ma duc la cei doi mari si tari oare ma rezolva?...oare cum ar trebui sa-i rog ?
sau tre sa dai spaga??...ca doctorii si farmacistii sunt niste nimicuri...astia doi rezolva tot....
Incearca :))
No comment!Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu stii vorba aia : orb la orb nu-si scoate ochiiQuote:
daca ii prinzi si pe ei tot constipati...nu rezolvi nimic
:lol:
:spam:
sunt de acord cu zmeura ! nici eu nu am incetat sa scriu acolo ! doar ca ma rezum strict la tehnic ... fara polemici ... fara opinie ... nu ma iau cu nimeni in gura .. nu caut sa fac 1500000 de posturi ... scriu doar la ce ma pricep si atat !Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Personal cred ca FAnta te va primii inapoi pt ca are nevoie de slujitori care sa blameze BOOM in timp ce iubirea lui DIGI sa ramana nepatata!
Spaniolule teai umilit cam mult am citit si pe rdi topicul ce l-ai deschis si cred ca nu merita eu sint user pe multe forumuri altele decit romanesti dar nu am vazut pina acuma ceva la fel ce e pe rdi (pe rdi nu sint membru doar citesc topicurile ce cu atita mare vilva fanta lasa fara sa fii membru) dar asta e doar parerea mea.
Eu cred ca aici la fel sintem o familie fericita si stim sa ne apreciem unul pe altul si chiar tu ti-ai facut un Nume aici.
Ps: repet sa nu o iei in nume de rau e doar parerea mea.
Un AN NOU FERICIT pentru toi membri. :cheers:
Hai sa incercam sa nu il mai certam pe Spaniolul...sunt sarbatorile ...si cred ca ii facem mai mult rau...sa incercam sa ne punem in locul lui...si sa ne gandim ce am putea face...noi sa ne recuperam o suma mare de banii...
ar trebui sa il sprijinim si sa fim langa el...
s-ar putea sa il afecteze faptul ca mai multe critici a primit ...decat incurajari..
deci......
Spaniolule sa fii tare...si mergi inainte cu capul sus...
sper din suflet sa iti recuperezi banii pt care ai lucrat....ca doar nu ai furat nimic
Perfect de acord.Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sorry Spaniolule :sorry: :cheers:
Va multumesc tuturor pentru suport,nu ma supara opiniile pro si contra dimpotriva ma distreaza ,eu incerc sa fiu o secunda in pielea celor ce ma acuza ca am gresit dar nu reusesc,poate daca ei sar pune in pielea mea ar vedea ce bine e; sa nu dormi noptile stiind ca a doua zi trebuie sa dai salariile,sa iti faci calcule iar un partener de afaceri sa ti le incurce;ex;BOOM,sa te imprumuti la camatari sa dai primele de craciun,sa te gandesti ca in cateva saptamani iti naste sotia si tu nu ai in cont decat 50 ron dar ai de primit zeci de milioane de acum 6 luni,sa deschizi 2 magazine dar stai pe loc ca nu mai ai bani de termopane si tot asa,ia incercati sa va puneti in locul meu o fi bine?
......toata lumea intelege asta....si e regretabil....Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ce nimeni nu intelege si nu CREDE este ca rezolvarea acestei probleme sta exlusiv pe acel forum....care sincer ,nici tu nu il iubeai...
..erau si alte solutii....
care ar fi man?Quote:
sa umbli prin tribunale...toata ziua...sa te mai coste si avocatii...nu stiu cate milioane...
lasa ca daca se poate rezolva...asa...e ok
cateodata in viata mai trebuie sa iti calci pe mandrie...si sa gandesti la rece...ce trebuie sa faci....
sa auzim de bine
eu poate nu ar trebui sa ma bag...
sunt prea nou pe aici ,totusi imi dau o parere
Outcast...e suparat bine...cu timpul o sa ii mai treaca...desi nu o sa uite...
a avut mare incredere in moderatorii de pe aici ...si in Spaniolul cu siguranta....si se simte putin tradat...atata tot...doar ca Spaniolul are de recuperat si banii de la boom dar......care o sa ii ocupe timpul cu siguranta....si care doar acum incepe...
Sper ca ...Spaniolul o sa invete ...sa stea mai demn in fata...celor de pe rdi ..chiar daca isi urmareste....telul
Mie mi s-a parut ca prea se coboara dandu-le dreptate...tot timpul...
cel mai bun sfat e sa ii ignore de acum inainte....pt ca nu are cu ce sa-l ajute in viitor...ba pot sa ii puna bete in roate... mai degraba.
PS: Outcast poti fii suparat si sa le spui ce iti vine la gura...dar nu cred ca iti faci bine tinand in tine atata ura(ma refer la sanatatea ta).... cauta sa ignori prezenta lor...si iti canalizezi energiile mai constructiv si in directii mai folositoare... am observat si eu...ca se cam aluneca prea mult bagandu-i in seama atat de mult pe cei doi ,pe acest forum...si o sa incerc si eu ...sa caut sa fac abstractie de przenta..lor ... pe propria piele am constatat ca cei doi sunt cam cum ii descrieti voi (nic pe rdi nu sunt asa de vechi)...sunt plini de ei...si sterg si cele mai mici aluzii la persoana lor...sau la digi...ca ar fi o companie...care nu isi respecta clientii ....cred ca ar fi mult mai bine ar fi sa putem sa le demonstram ( sa incercam ) ... sa le dovedim ca suntem mai buni ca iei prin cresterea forumului ...nr de useri...si de solutiile date pe acest forum... si poate o sa inteleaga...ca nu sunt buricul pamantului...
multi useri de pe erdei sunt straini...-->spanioli ,turci...,englezi...si indieni, si mai le fac trafic destul de mare...dar cred ca sunt multi romani care se vor indrepta aici unde le sunt date solutii la decriptarea dth-urilor romanesti...si alte probleme aparute ...pe la receptoarele si antenele lor cu toata convingerea...nu cu jumatate de gura
hm...
eu ma duceam la boom personal si luam de git unul....asta era solutia mea...si functioneaza...dar nu toti fac ca mine..si nici nu trebuie sa faca..pentru asta exista legi.....
ce voiam eu sa spun e ca ,un forum ,pe internet,juridic vorbind e zero barat in fata legii...cu atit mai mult acel forum unde BOOM a fost improscat cu raahat de sus pina jos,sau credeti ca cei de la boom nu au screenshoturi cu mizeriile scrise despre ei???
sau in fata legii e valabil doar ce spune un numar de useri?care pot fi oricine?
hai sa fim seriosi,daca instalatorii doreau sa se puna sub un singur steag o faceau pe ORICE forum...majoritatea meseriasilor adevarati de pe rd sunt membri si aici...
restul e gargara ieftina,motivul adevarat il stie spany...
pe mine asta ma enervat ,nu cumpar tot ce mi se vinde,mai ales ca stiam de mult timp cine este cristiALBA
imi pare rau ca a facut asa ceva,dar asta e, e problema lui.
eu unul termin aici.
CHIAR, eu nu am intles exact ce treaba are recuperarea banilor de la boom, cu postarea pe RDI...Quote:
Poi e grea filosofia .....
1.Boom plateste instalarea dupa ce incepe clientul sa plateasca .
2.Boom plateste echipamentul dupa ....ce incepe clientul sa plateasca .
3.Pina atunci plateste .... instalatorul .
4.Adica Boom nu cheltuie practic ..... sa zicem 3 luni .
5.Avantaj .... eu asa asi zice ( chiar si acela de a nu cauta o alta finantare/ esalonare )
6.De ce pe RDI ..... pai acolo intra cam toti ( inclusiv cel care butoneaza noile ideea :D )
bun, am am inteles asta, insa tot nu inteleg mai departe. si rostul postarii pe rdi e... care?sa se hotarasca aia de la boom sa plateasaca? sa fie contrareclama?sa fie schimbarea modalitatii de incasare la boom? mie oricum mi se pare o prosite toata chestia asta cu boom; pai ce treaba are instalatorul cu faptul ca clientul plateste in timp toata treaba, sau cum ziceau tu, ca practic boom nu plateste 3 luni, si pana atunci plateste instalatorul (asta chiar mi se pare o aberatie)Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Orice finantare implica un cost , o perioada de gratie la rambursare de trei luni implica un cost ( ex dobanda ) mai mare decit rambursarea incepind cu 15 zile .
Gindeste-te ca 41 judete x instalator x 10.000 sint ceva bani
Pe RDI ; ce-ar zice boom sa nu instaleze decit cu instalatorii proprii o luna ?? sau o avalanse de creante cedate la cei care chiar stiu sa recupereze banii .
O fi ciudat ca plateste instalatorul dar :
- echipamentul el il deconteaza catre furnizor
- el cheltuieste pentru tot procesul de instalare
Daca boom nu-i accepta la plata factura in termenul din contract -> unicele cheltuieli le face el .
Vezi ca au spus pe undeva baietii circuitul banilor .
iarta-ma dar raspunsul tau e pe linga subiect.Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
subiect = de ce rdi??