baietii daca are cineva GBOX sau server newcamd sau camd3!vreau sa ma da un pm pt ca vreau sa il intreb ceva.Va multumesc!
Printable View
baietii daca are cineva GBOX sau server newcamd sau camd3!vreau sa ma da un pm pt ca vreau sa il intreb ceva.Va multumesc!
felicitari otheitis!!!
pe forumul celalalt stim si noi cum sta treaba. ce pretentii de tehnica poti sa ai de la o fetita
Azi am vazut ca functioneaza si usb stick fara cine stie probleme.Sper in viitor sa reusesc sa bag si niste imaginii ca sa vad cum booteze de la usb stick.Numai ca o sa am nevoie de ajutor la domeniu de Gbox.Pot mai incolo sa fac si un how to pt asta receptor.
Multumesc mult!
felicitari si multumirile de rigoare pt. "big reviews", am vazut ca ai postat si dincolo da atata timp cat acolo sant "clienti premium" slabe sperante stii foarte bine.
astept cu nerabdare sa faci ceva asemanator si pt. fratele mai mic (900 hd) daca iti cade pe mana mai ales ca acum stau in st-by avand probleme cu receiverul si asteptand fratele mai mic (900 hd) sa apara si la noi in 2-3 luni cel mult.
Din pacate pt dream multimedia care nu are distribuitor oficial in romania si fiecare magazin vinde in ce pret vrea muschi lor, si cu semn de intrebarea despre garantie,si tot asta suna foarte normal pt anumite persoane din celelat forum.La site oficial de la ab-com [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] am vazut ca ab ipbox are distribuitor oficial in romania.O sa gasesc sa vad cine e.Din ce am vazut se vinde de la anumite magazine la pret corect care se vinde peste tot in europa.
Nu conteaza ce receptoare folosesc userii de aici sau din alte parti,important e sa avem cat mai multe informatii utile despre ele.Toate sunt bune cand le ai si stii sa le utilizezi la maximum.Multumim otheitis pentru informatii.
Desi se vroia un concurent direct pentru dreambox 800, ipbox 900 vine fara cards readers:(
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mai jos aveti un tabel cu datele tehnice pe categorii
Prezentare generala o gasiti in pdf-ul urmator:
acum cred c-au dat-o 'nbara urit de tot : gbox , nu ; cccam , nu ; cardreader , nu .
Pai nu-i mai ieftin Topfield 7720 la aceleasi posibilitati de exprimare ??
Fie atent inca e cam devreme!nu astepti sa se intimpla minuni in 30 de zile.Restul de modele ab ipbox 200,350,400 ruleze si gbox si ccam si enigma.Dar e nevoie de putin timp ca sa fie evoluat software.Deja software e la bun drum si se adauga noi lucruri fiecare saptamina.Sa nu uiti si dm800 are probleme de soft si cu cam si cu diseq.Si el vrea ceva timp pina sa sta la picioarele lui.Eu cind am luat dm7000 a trecut 10 luni pina sa incepe sa iese soft ca lumea.
Nici dream 800 n-o duce minunat inca. Oricum ipbox 900, mai degraba face concurenta la kathy. Ar fi contat mult un card reader la pretul de 300 de euro.
IpBox pina la 9000 au acelasi procesor ca si DM500 ( vulcan ) deci a fost mai simplu .
Gbox a fost deschis la portarea pe alt hw si a fost relativ usor .
CCcam este un proiect numai pentru PC si DM ;
IpBox folosind ieftinul STi77xx poate sa foloseasca numai ce este in open project ( Newcs / camd3 / mgcamd care sint disponibile si pt Katy )
Adaugarea de cardreader se va face ca si la Kati prin usb , trebuie numai libraria rescrisa dar ....
te rog frumos:D...o duce foarte bine!!Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La ora actuala, ipbox 900 face concurenta doar la kathy. Am vazut ca s-a ieftinit ipbox 9000. A ajuns undeva la pretul dreamului 800. Daca o sa se bucure de gbox si/sau cccam, atunci va reprezentat o concurenta puternica atat pentru dream800 cat si 8000.
Momentan dreambox 800, in privinta sustinerii soft o duce cel mai bine si la acest capitol se situeaza pe primul loc.
Merge mai bine la capitol de soft dm800 datorita de dm7025!!cine a cumparat asta model a luat teapa mare pina sa se ridica pe picioare.Multii dupa 2-3 lunii au vindut pe dm7025 din cauza ca nu exista soft ca lumea.
Nu va grabiti sa cumparati un receptor daca nu se stabileste situatia.Poate dm 800 iese mai bun aparat de la ab ipbox 9000 sau anapoda.Totii au grabit sa scoate un aparat ca sa nu pierde pe clientii de euro 2008 si jocuri olympice.Dm a grabit la domeniu de hardware,ab ipbox la domeniu de soft.Eu in saptamina viitoare o sa am acasa si pe dm800 si atunci o sa facem un test adevarat cu fotografie.Si o sa vedem ce prinde fiecare aparat.
Snow pret de ab ipbox 9000HD nu a scazut acuma am vorbit la tel cu distribuitor oficial abcom si poti sa vezi si tu la site lor [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ca pret e la 540 euro cu un tuner si fara hard disk.Am cautat si la net si la un foarte mare e-shop il dau cu 599 euro link e mai jos
Nu stiu de ce circula zvonuri de gen asta la celelalt forum (inainte circula ca costa 600 euro si ca nu merita,acuma circula ca a scazut pretul lui din cauza de dm800 la 450 euro)Nu pot sa cred ca o firma face preturi depinde din ce aparat circula celelalte firme.Fiecare firma stia cit costa productia,vama,taxe,adaos de vinzare.
Asta de la forum rdi sunt culmea.Cine nu e de acord cu ei il sterge pe topic!!!Si il iau cu gura mare!Dar inca nu am inteles ce au de castigat si nu lasa pe oameni sa exprima pe opiniile lor liber.Si m-a facut mare impresia ca topic meu cu big-review la rdi nu au facut inca sticky.Eu cred ca a fost o munca interesanta si ajutat destul de multe oameni sa cunoaste pe ab si sa hotareste ce aparat vrea sa cumpara....Daca apare un topic cu 2 foto furate din alte site pt dm800 direct se face sticky.....Chiar nu am putut sa cred ca exista oameni de gen asta.Va promit ca urmatorul CRASH-TEST ab-dm o sa fie reprezentat din asta forum.Pe mine ma bucur sa exista 2 aparate bune ca sa exista concurenta.
CCCAM 3.0
they add the support on katherine 910 hd boxes....and there are lot off fixes also can support N3 and more....
lets see the binarys...if they have sh4 format...
Cind apare o sa avem si cccam la ipbox.Kathrein ipbox au aceas CPU....
tu nu ai inteles de unde bate vintul pe rdi......nu stiu de ce iti pierzi timpul acolo.......Quote:
Originally Posted by otheitis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Settings pt ipbox din 28e pina la 30w
Copiati cu ftp pe files in /var