Re: 2TV, 2 rec-uri, 1 antena, 3(sau4)lnb-uri, fara
Quote:
ok...de fapt ma intereseaza astra in mod special...deci ar trebui sa mearga cu unul monobloc...multumesc
Nop!! ca lnb-ul monobloc are incorporat diseq in el care comita cele 2 lnb-uri deci nu poti pune un al 3 lea lnb,trebuie un suport pentru 3 lnb-uri,un diseq 4+1 si abia acum poti sa vezi configuratia dorita de tine!
pana la urma m-am hotarat.
cumpar 2 echolituri 771, un lnb twin, un diseq1/4, o sa ramana un tv cu jiji, si la mine, sa incerc sa pun astra, hotbird, si intelsat. azi se duce un amic al meu sa cumpere, sa vedem cand ajung aici
Quote:
pana la urma m-am hotarat.
cumpar 2 echolituri 771, un lnb twin, un diseq1/4, o sa ramana un tv cu jiji, si la mine, sa incerc sa pun astra, hotbird, si intelsat. azi se duce un amic al meu sa cumpere, sa vedem cand ajung aici
mai frate, astia de tehnicb din timisoara sunt fantastici. ii sun acum 2 zile, imi spun ca au echolite in stoc, ieri le trimit email si le zic ca vine un prieten sa cumpere,si le zic sa probeze, nu raspund nimic, pun omul pe drumuri, si cand ajunge la magazin, zic aia ca nu mai au echolituri... si am ramas cu buza umflata...si o sa le fac si reclama asa cum merita, pe toate forumurile, sa atentionez oamenii sa nu cumpere de la aia ca sunt niste neseriosi, ca sa nu zic altfel...:agresiv:
spaniolule...eu inteleg asa...lnb-ul monobloc are un diseq ....lnb-ul de gigi intra intr-un diseq 4+1 unde se intalneste cu cablu' ce iese din monobloc ...dar ....intrebarea tot aia e...merge combinatia asta? intel-hot-astra...are rost sa ma apuc ...ca e de munca, nu gluma (am acces greu la antena)
Quote:
spaniolule...eu inteleg asa...lnb-ul monobloc are un diseq ....lnb-ul de gigi intra intr-un diseq 4+1 unde se intalneste cu cablu' ce iese din monobloc ...dar ....intrebarea tot aia e...merge combinatia asta? intel-hot-astra...are rost sa ma apuc ...ca e de munca, nu gluma (am acces greu la antena)
Se pare ca nu ai inteles; nu poti lega 2 diseq in serie deci ; ori pui doar monoblocul ori cumperi 3 lnb-uri simple,un diseq 4+1 si un suport reglabil pentru 3 lnb-uri si faci configuratia ASTRA-HOTBIRD-INTELSAT cu lnb-ul central pe hotbird!
acum ...pricep...ce sa faci? sunt ardelean, pricep mai greu...multumesc
Quote:
acum ...pricep...ce sa faci? sunt ardelean, pricep mai greu...multumesc
OK!~! no problem,principalul e ca ai inteles pana la urma asta conteaza,nu se supara nimeni,relax,:)