-
@tmdmitza oamenii posteaza ce aud si ei sau chiar de dragul de a face valuri sau probabil au unele interese.Cand unul din dth-urile la care sunt abonat va bate la usa mea si va spune "am citit in cccam ca faci sharing si din cauza asta am venit sa-ti anulam contractul" atunci iti dau dreptate.Pana atunci pentru mine raman petarde anunturile astea.Ca vor face ce a facut poom-ul asta e altceva, atunci o sa ajunga tot ca ei!
-
din partea mea fiecare sa traga ce parere vrea dar cand o sa vada ca nu ii mai merge cartela si in momentul cand suna sa intrebe de ce si atunci o sa i se spuna ca a folosit serviciile in alt scop.... atunci o sa isi aduca aminte de discutiile astea...
-
hello,
pentru cei care se tem ca exista un backdoor, puteti folosi OScam ca si reader iar CCcam ca si server si cu asta basta...
-
Are cineva un link unde scrie ca nu ai voie sa faci sharing la cardul personal ?
As vrea un link la un site credibil, daca se poate din vest.
-
Fa o simpla cautare cu google "cardsharing" cauta pe wikipedia vrei un link din vest ? htxp://it.wikipedia.org/wiki/Card_sharing
citeste ultimul rand " Il card sharing che coinvolge terzi è invece ovviamente un reato poiché di fatto evita che chi si collega col decoder "client" paghi il dovuto all'emittente"
-
Nu ai voie sa folosesti cardul in alt receptor.Asta scrie la toti in contracte,daca faci sharing cu receptorul lor banuiesc ca nu au ce sa-ti faca.:)
-
Multumesc rom3o, inteleg ca si clientl plateste, deci nu e interzis sa faci sharing.
Totusi, nu imi este clar deloc, am cautat de am innebunit pe sky.it si nu reusesc sa gasesc nici un fel de interdictie, decit "this card is for domestic use only".
-
Usor, usor deviati de la subiect.Intr-adevar sharing este interzis intr-un fel, indiferent cu ce il faci ( oscam sau cccam ).Dar aici discutam despre altceva.