Magic FM 92.50 Mhz in Bucuresti ???
In Bucuresti intra pe 92.50 Mhz si un Magic FM in afara de RadioZu ( Buzau ).
Nu (mai) am antena de FM dedicata si folosesc ca surogat antenele de TV - un panou, o plimbareata chinezeasca si un Polaris.
La birou folosesc sarma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] lipita cu banda adeziva pe geam si deasemenea intra.
Atentie la polarizare si la rafale dinspre TUPIZNICA - Beograd 1 ( 30KW )
---------- Post added at 11:30 ---------- Previous post was at 09:33 ----------
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] pe 89.7 Mhz in Bucuresti.
Si tot pe 89.7 Mhz mai intra Radio Cultural ( Alexandria )
---------- Post added at 11:56 ---------- Previous post was at 11:30 ----------
National FM pe 90.0 Mhz in Bucuresti
Sony XDR-F1HD + Teleka TV/FM 400
O [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] + [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ( antena de camera !)
:clap:
turcii dau tarcoale pe DIRECT .. verificat 100%
O confirmare ce poate ajuta dx-erii .
In data de 13 martie ora 18 si 26 peste radio Kiss 93,3mhz sa-au auzit turcii in bucuresti . Eram pe faza in momentul respectiv cu un onkyo T4021 .
Din centura bucurestiului a prins pefect la nivelul solului Zvartosh si a postat pe youtube aceeasi melodie ce venea si la mine .
Din timp , si asta o spun de la obraz :
Pe 90Mhz am auzit post turcesc ce sa mixat puternic 8 ori peste radio pro fm magura odobesti asta pe parcursul in a 5 ore dupa ora pranzului , semnalul fiind cu blank in multe deschideri si ramanand continuu dupa ce scadea si mixandu-se cu pro fm pana disparea reflexia .
Se pare ca in curand statia de la Odobesti spre sud va avea probleme cu acest turc.
Ajutor, receptie turci in Bucuresti
Salutari,
Am citit si vazut ca se prind radiouri turcesti si nu numai in Bucuresti si am si vizionat cateva clip-uri desi receptia nu e foarte stabila, e normal la asemena distanta.
Ma puteti ajuta si pe mine, concret, cum si ce trebuie sa fac, sa cumpar, sa contruiesc ca sa pot receptiona si eu?
Sunt pasionat de electronica dar in radiofrecventa nu prea am experienta.
Am cateva intrebari:
Ce cablu trebuie folosit, ce lungime are bucla de adaptare, ce receptor sa cumapar si de unde?
Am citit ca cele mai bune sunt Blaupunkt de masina dar de unde pot cumpara asa ceva?
E cineva pe aici pe forum care vinde asa ceva sau vreo relatie, telefon de la cineva care vinde din dezasamblari? Sau vreo alternativa?
De unde se pot lua filtre de 110Khz si 80Khz in Romania?
Mai trebuie facut si altceva in aparat in afara de filtre?
Aveti cumva schema de filtre si rejectii pt. statiile locale?
Va rog, ajutor, cu informatii concrete pt. a le pune in practica.
Va multumesc!