crezi ca spitatlul din Braila este in Insula Pinguinilor :!:
Printable View
crezi ca spitatlul din Braila este in Insula Pinguinilor :!:
ai dat cel mai prost posibil exemplu pentru mine ... cu tot respectul pentru bugetari dar cand am patit pe pielea mea sa am nevoie de servicii mediacale si daca nu am bagat mana adanc in buzunar nu s-a uitat nimeni la mine cand am avut nevoie de un act de la administratie si am fost tinut pe hol pentru ca nu avea chef cucoana de munca si te mai ia si la 11 metri daca ai curaj sa zici ceva atunci cand un profesor conditioneaza progresul copilului camparand ore de pregatire si altele si altele scuza-ma dar din partea mea bugetarii isi merita soarta , parerea mea este ca si-au pierdut respectul poporului .
cand s-au dat afara oameni din sectorul privat nu a tipat nimeni la niciun post onest de televiziune acum cand se face restructurare in sectorul bugetar tipa toti deontologi ... hmmmm.... care sa fie interesele , a intrebat cineva pe amarati de la privat care sunt munciti nu freaca pisoiul ca la stat cum rezista pe salariul minim ?
imi cer scuze de offtopic
pai mai schimba si tu de pe B1 :p
si nu se mai intereseaza lumea de capre .... de prin februarie 2009 cind basebocul a legat centura de siguranta la gitul romaniei
daca replica cu b1tv este cea mai buna a ta m-ai spart la bascheţi :lol: eu unul ma opresc aici si nu voi mai continua ca o dăm rau de tot in offtopic si o luam la oase :sorry:
sa aveti o zi placuta :drinks:
mooo tu nu te-ai saturat de ora de foc????:DQuote:
Originally Posted by pacala68 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ieri am pacatuit cu 6_vine_presa ; o fo' madam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] in verva de maxima_deontoloaga , si nu m'am putut abtine .... dimineata am bagat 10 matanii si 3 ave_aero :D
---------- Post added at 15:02 ---------- Previous post was at 14:47 ----------
da tre' sa recunosc , zilnic bag cite 8 ore de vox_news
( sper sa faca serverul automat merge la postari , cind completam postarea anterioara s-a rebootat PC .... m-o fi pedepsit al de sus din Olimp cel cu electricitatea'n mina :p .... zeus )
Asta e trucaj?Am auzit ca VaxNews nici nu mai emite,cum te uiti la el?:clap:
Vad ca laudele aduse puterii nu aduc audienta si Paunestii nu fura cat sa acopere cheltuielile,ii baga pe toti laBeunu.Si nu te mai uita la asa ceva ca ajungi sa injuri oamenii pe net cand zic ceva despre putere.
nici ridicatul in slavi a pnl si a lui costache nu face bine:D
Sorry dar ai gresit adresa,nu am laudat asa ceva.Din partea mea sa dispara si aia maine de pe fata pamantului ca toate partidele si toti mafiotii de la noi,ce treaba am eu cu ei?
PS:Eu tin cu Partidul Piratilor.:)
cum ar fi sa-i strangem pe toti (inclusiv primari si consilieri locali + asociatii din firmele care fac sponsorizari) in palatul parlamentului si sa detonam niste tnt cat sa-i faca ingerasi?
io cred ca ar fi bine! stiu... nu-i crestineste sa le doresti moartea! so what!
cu abnegatie :lol:Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca faci inscrieri ma bag si eu , poate ajungem in parlament :lol:
si io ma bag in corabia piratilor (nebunilor)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da' voi credeti ca stiam ca ezista si la noi?
lasa vrajeala ca stiu din sursa sigura , m-am uitat labeunuteve , ca tu faci listele pentru parlament :oops: mogulule :lol:
eu tin cu... mine!
dictatorule vrei sa introduci partid unic cu un singur membru :spam:
la bulau cu tine bugetarule
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:D:clap: ieee!
eee la bulau va fi bine: 3 mese calde pe zi, nu platesti intretinere, tv gratis, sala de sport gratis, diverse spectacole gratuite... esti si remunerat... think about...
pai , sanse Ø , vapoarele sint ..... prevazator sefu statului
Daca aveau si femei gratis nici nu mai stateam pe ganduri,faceam rapid o infractiune.Asa femei cu par pe piept nu e prea atragator.Quote:
Originally Posted by JBTC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Internet au?Eu cum ma mai contrez cu fanii B? :clap: