pai asta am vazut si eu si nu stiu ce sa fac?
Printable View
pai asta am vazut si eu si nu stiu ce sa fac?
Am facut si eu vreo 12 $ si acum astept 2-5 zile sa vad daca se face vreo plata ...ceva.
Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cum ai reusit sa convertesti ads in cash?
zappa dane4 si noua detali cum se face extragerea sumei?:pls:
punctele se transforma in bani la sf de luna ! si tot la sfarsit se face si plata !
Ai nevoie cumva de un cont in care sa-ti vireze banii???Sau cum se face plata?:drinks:
vireaa in paypal si de acolo ii folosesti pe ebay sau mii dai mie :D
banii se vireaza in conturi paypal, egold, moneybookers, leulvirtual etc
daca citeai mai bine vedeai ca pentru fiecare clik este 0.02 centi asa ca te cred ca tu faci cu 10 minute pe zi 100 de de $ pe lunaQuote:
Originally Posted by Smoky89 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu stiu cum.....stau si astept sa vad ce se intampla. Adevarat...le-am transformat in ads. Mai departe...nu stiu.
toata suma care ai avuto ai transformato in ADS?
care vrea va roog sa explice detailat cum se scot banii sau ce faci cu ei.multumesc
Speram ca unul care a ridicat deja o suma acolo cat a fost mica sau mare,poate sa dea si detali mai multe cum se procedeaza finalul acestui joc de click.Daca totusi sa deschis acest topic si se vede ca este cald inca macar sa il tinem cald pina la final.:drinks: :drinks: :drinks:
pai eugenico ia scos....are si dovada (adevarata? :D )
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
un fel de how to ... pentru cei care vor sa inceapa mica lor afacere pe internet !
$ucce$$ :)
@eugennico
prietene nu esti decat un amarat de spamer, care vrei sa-ti facem tie pe plac , noi clickuim si tu castigi , retrageti vrajeala ca te-am mai gasit pe cateva forumuri cu aceeasi problema...tu incearca sa insisti iar eu postez toate propunerile tale de pe aceleasi forumuri si raspunsurile userilor ca sa vada si cei de aici cu cine au de a face...contrazice-ma si "imi dau cravata la o parte" sa-ti arat parerea mea despre tine. Mai jos il citez pe @dragsat , care te-a citit si el :la astia "castigi" daca ai copii care lucreaza pentru tine , copii fiind noi bineanteles. Deci : lasaneeeeee!!!
Fara rautate , yoshyro!
prietene nu cred ca eugenico te a obligat sa te inregistrezi acolo sa faci click si nimeni nu este obligat si fortat asa ca mai bine retrageti vorbele si fa cum crezi tu ca este bine pentru tine si pc-ul tau.Nu cred ca unul din cei care a deschis discuti pe aici a venit la tine acasa si ti a pus mana pe PC-ul tau.Iar in privinta la ce a spus dragsat cu copii,fa si tu ce fac alti.Doar ca tu nu face copi, fa imitatie ce fac alti si asa stai si tu si te uiti cum iti baga alti clickuri.Fi baiat gentil si lasa insultele ce se face altul pe alte forumuri.Tu veziti de forumul unde esti tu.Bafta si te rog iami in nume de rau.
:drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:
unde este ?:clap:Quote:
Originally Posted by dragsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ti-a venit vreun raspuns ca am facut la 50$ si eu si vad ca nu vine nimica mesaje.Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]