dupa ceva timp au ajuns cei de la rds si in orase mai mici :),, vreo solitie sa se faca lumina pe hbohd si restu? pe box nu neaparat pe tv
Printable View
dupa ceva timp au ajuns cei de la rds si in orase mai mici :),, vreo solitie sa se faca lumina pe hbohd si restu? pe box nu neaparat pe tv
merge cu o linie de satelit :clap:
la mine merge digi pe cablu fara box fara card fara nimic...nu vad hbohd dar se vad digisport hd protvhd si restul de hd + restul de programe digitale(110) ..ideea e sa ai tunner digital la televizor si sa umblii putin la setari.
daca ai citit bine intrebasem de hbo hd, normal ca restu le prinzi ca sunt free
Si pana la urma merge HBO HD , daca ai o linie activa de Digi, cu ce receptor?
da,merge cu receiver DVB-C(DM,OPTIBOX...).nu stiu cu linie,dar merge cu altceva
toti va dati cu presupusu'
unii dintre voi chiar aveti atitudine de dom' profesor!
da' nimic concret!
a intrebat omu' clar CABLU+TV cu DVB-C (care are si CI in el) merge sa folosesti cardu' in televizor cu un CI ?
asteptam raspunsuri de la cineva competent !
chibitii sunt rugati sa se uita la meci sau la un serial sau la ce vor ei.........(da' sa ne lase)!
Eu stiu ca doi amici folosesc Diablo Cam in CI(Sony ca marca) si merge foarte bine.
@belceanud ... ai un limbaj nepotrivit fata de membrii forumului si te rog frumos ca pe viitor sa-ti revizuiesti in bine atitudinea
direct in tv cu modul de acces nu poti folosi cardul oficial digi deoarece digi nu ofera carduri imperecheate cu module de acces nagra .... neoficial sunt ceva posibilitati .
m-ar fi interesat ceva oficial ...........
da' daca nu se poate decat neofical ............
astept niste indrumari, ceva !
am un LG 465 stie HD si are si "loc" pentru CI .....
Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Degeaba m-ai "certat" ............aveam intr-o masura destul de mare dreptate!
nimeni nu stie ..........nu mai zic nimic!
Cred ca discutiile....s-au dus prea departe! @belceanud ai primit exact raspunsurile de care cred ca aveai nevoie. Tot ce ai de facut....este sa citesti atent ce s-a scris. In rest....cred ca ar trebui inchis thread-ul pentru simplul motiv ca se va gasi un binevoitor care...sa posteze in stilul "mura-n gura". Iar se fac valuri cand nu trebuie.
nu vad de ce ar trebui inchis thread-ul, doar pentru ca unii spun ca nu mai vor ei si gata, hai sa inchidem ....???? cam caraghioasa interventie, dle parpaneata.....
succes mai departe
---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:41 ----------
referitor la subiectul de deschidere al acestui thread - deocamdata televizioarele samsung din seria 6 nu au softul necesar pentru a citi cam-ul nagra3. oricum digi tv poate furniza doar cartela oficiala, in nici un caz nu va furniza cam-ul necesar (care de fapt nici nu exista)
problema ar putea fi rezolvata cu un stb dvb-c, cu emulator neagra 3, dar necesita multa munca pentru a gasi solutia potrivita, cu riscurile adecvate - nu este sigur daca se va ajuge usor la rezultatul dorit dar incercare moarte nu are !!!
Daca pana acum nu s-a inchis ... de acum sigur se inchide.Quote:
Post date 31-05-11
Mai usor cu neagra3 pe scari ca il scapi si se sparge.:)
se pare ca si acest topic a luat-o prin balarii asa ca imi rezerv dreptul de al inchide si-l voi supune atentiei admin daca il vom redeschide ori ba .