in linia C facuta din oscam cardurile nu le pune in hop1 ci in hop2 iar dupa cateva minute am observat ca imi cresteau numarul de carduri pe un anumit caid fara sa mai adaug linii in oscam
Printable View
in linia C facuta din oscam cardurile nu le pune in hop1 ci in hop2 iar dupa cateva minute am observat ca imi cresteau numarul de carduri pe un anumit caid fara sa mai adaug linii in oscam
cu versiunile noi( de la v.1), la entitlements, local = nimic, iar la cele proxy un singur card!!!!un seca, restu....?
in telnet pentru local vad ca il vede normal
bug sau alte configurari?
testat pe 2 vers diferite mipsel.azbox si tuxbox.
testam si iar testam ... noile versiuni inca nu sunt perfect stabile dar se lucreaza extrem de repede ... 3 pasi inainte 2 inapoi ...dar se lucreaza efervescent :D
Eu am versiunea asta compilata de mine din svn,OSCam cardserver v0.99.4svn, build #2090 (mips-wrt54g-linux) - (w) 2009-2010 streamboard SVN pentru N3, merge de rupe tot, nu s-a blocat niciodata.
Am testat Oscam-1.00-svn3264, pe canalele SD a mers bine dar la cele HD pe care le urmaresc cel mai frecvent a facut freez in niciun minut si s-a blocat receptorul, a trebuit sa dau restart. Am revenit la o versiune mai veche iar.
Hmm, SVN 3269 pare ok, si 3255 parea ok.
Eu le testez continuu, cand da semne de satabilizare noua versiune va anunt.
Pina la urma care ver este cea mai stabila?
Am incercat multe, acum am #3245, se blocheaza stb-ul (900hd) aleatoriu si trebuie reboot.
L-am lasat aseara si dimineata era blocat.
Este posibil sa fie de la cele doua phoenix-uri?
Sau de la reshare = 3?
cele mai stabile ,am scris mai sus 2978 si 3090.
Am tot incercat versiunile noi aprute in ultimele zile si toate innegresc ecranul dupa un timp(ore) .Voua vi se intampla la fel ?
personal m-am oprit la 2978 tot ce am testat pe router dupa aceasta versiune mi-a dat diferite erori iar ultimile versiuni creste si ecm-ul cu aproape 200 ms si incarcarea procesorului este mai mare
Si eu tot cu 2978 stau dar versiunile de la 3300 in sus cred ca merg mai bine atat timp cat merg :) ,imi transimit clientii ca trag de la mine cu ecm ma mic la versiunile noi.Daca nu ar avea problema blocarii,innegririi ecranului ...
Si eu m-am oprit la 2975 pe ubuntu.
Versiunile pe care le-am probat peste aceasta imi fac probleme: imi rejecteaza anumite grupuri si nu imi face update la un card. Altceva nu am vazut rau la mine, ecm se pare ca e un pic mai mic la versiunile noi
Intrebare intrebatoare:
De ce nu imi trage de pe local?
Am #3090 si akta local, dar ia ecm din retea.
E vreo setare anume?
Scoate mai intai toti peeri si vezi daca asa trage din local.
Io patesc la fel cu card de max dar in cccam deschide din hop2 de la cel care are ping mai bun, daca sterg liniile deschide de pe card.
asta este singurul bug al 3090,3107.faptul ca nu trage din local ci de pe linii.puneti o veriune noua sa vedeti ca trage din local sau 2978.
Am 2978 si tot din net trage.
Am scos net-ul si merge de pe local.
In plus continua sa se blocheze stb-ul dupa citeva ore.
oscam.conf:
Code:waitforcards = 1
preferlocalcards = 1
poti ruga pe cel ce-ti da linia sa nu trimita si cardul tau.
exemplu:
sper sa fi trecut bine pentru akta.Code:F: user pass 3 0 0 { 0:0:2, 0500:024F00 } { } { } host_name
Versiunea 3408 se misca cel mai bine din cate am testat pana acum, am urmarit pe Sky UK HD unde facea cele mai mari probleme si dupa cateva ore nu s-a blocat IpBox-ul deloc.
Se pare ca sunt iarasi pe drumul cel bun.
vad ca ticket-ul asta nu mai au de gand sa-l rezolve cu n"spe mii de vers.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]