Of am pierdut lansarea :( Nu stiu de ce traiam cu impresia ca-i in noaptea asta :( A inregistrat cineva tot showul?
Printable View
Of am pierdut lansarea :( Nu stiu de ce traiam cu impresia ca-i in noaptea asta :( A inregistrat cineva tot showul?
Daca dai clik pe linkul postat de mar1us ai lansarea ....
Pentru somnorosi!!! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] :dance:
4crizatu
problemo ie ca tot shoul dureaza vreo 47 de minute iar pe youtube de exemplu nu lasa mai mult de 10 min sa urci!
Concluzii:
Cea ce arata pe net e vax albina , n-am acum timp sa urc totu pe aplaudu lu peste .iera chiar interesant ca la fine vorbeste Kaiser primele lui cuvinte fiind fara sonor (vreo 40 secunde), cel mai probabil spunand lucruri nu prea placute de Ariane:D , apoi a vorbit cu seful armatei djermane , hehe
Astra 3B se misca si deja mai are putin si ajunge la destinatie, acum conform celor de la flysat este la 31E si mai are cateva grade pana ajunge la destinatie si incep testele, ramane sa vedem daca o sa schimbe ceva in bine!
Testele s-au terminat ,de saptamana viitoare incepe sa functioneze la 23.5 e
The new satellite operator SES Astra satellite Luxembourg,Astra 3B, stopped broadcasting on a temporary test orbital position 31 ° E and moved to the target location, which is 23.5 degrees East.
To replace older satellites 23.5 ° E Astra 1E Astra 1GTo and move to a new position (31.5 ° E seems appropriate for Eastern Europe).
On the night of June 15 on June 16, 2010 will be switched to 3B Astra transponders Platform CS Link (11 992 GHz H Freq Col., 11 876 GHz, Col. H, 12 070 GHz, Col. H).
A day later - on the night of 16 on June 17 will the new Astra 3B satellite transponders and moved packet Skylink (11 797 GHz H Freq Col., 12 109 GHz, Col. H).
Cica a intrat in paine Astra 3B conform celor de la FLYSAT: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------- Post added at 14:06 ---------- Previous post was at 14:03 ----------
Cele 3 spoturi confirma o acoperire buna pe Romania cu exceptia Middle East, care nu acopera Romania!
sa speram ca spoturile steerable vor acoperi romania.
momentan puteti vedea canalala hd astra 3d demo si hd astra &rai[filme italiene ,canale tematice etc]
Avem inca 5 transpondere mutate, in concluzie se misca repede!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ca semnal este OK. eu in pitesti pe un 0.9 fe am semanal 90%
Inca 4 transpondere mutate pe Astra 3B, conform celor de la :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
..inca nu am dat o scanare, dar abia astept sa am rabdarea sa incerc ! :band:
Update la noile transpondere care au fost mutate pe Astra 3B:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]!
Astra 1E nu mai are activ nici un transponder si cred ca o sa fie mutat! Iar Canal Digital Olanda posibil sa fie mutat in totalitate la 23.5 E in curand!