-
cel de care vorbesc eu cu 21 carduri foloseşte CCcam 2.1.3 ... nu incurajez şi nu am cunoştinţe de servere cu plată dar atata timp cat vor fi persoane care vor fi interesate să cumpere vor fi şi persoane care vor oferi cardsharing pe bani . la fel si la clone ... toti vrem originale dar atata timp cat vor fi oameni care vor fi interesati sa cumpere se vor produce si clone . acum sincer ce putem face cei ce cat de cat avem habar de cardsharing daca sunt persoane care nu vor sa-si piarda timpul sa invete sa-si faca un server bun ... sa ma apuc sa sterg din lista servere doar doar o sa invete x si y sa-si faca un server bun :sorry: daca cineva imi cere bani la un schimb sterg linia si pun adresa lui pe unde apuc dar daca nu mi-a cerut nimeni bani sa ma apuc de nebun sa sterg linii :lol:
cu respect
-
si in privinta clonelor sunteti naivi daca credeti ca toata lumea are bani de originale care nu zic ca nu sunt mai bune decit clonele ,dar atita timp cit fac aproape aceiasi treaba nu cred ca cineva care cu chiu cu vai a reusit sa stringa bani pentru o clona isi va cumpara unul original, printre cei cu clone ma aflu si eu si vreau sa zic ca nu am una am 12 bucati care de aproape un an de zile functioneaza excelent fiecare cu tv-ul lui puse in retea cu un singur card Dolce