Cccam 2.1.3 este cel mai stabil, dar sa nu-l comparam cu Oscamul,care in momentul de fata e pe primul loc.Astept pareri si sugestii.
Printable View
Cccam 2.1.3 este cel mai stabil, dar sa nu-l comparam cu Oscamul,care in momentul de fata e pe primul loc.Astept pareri si sugestii.
Ccam 2.2.1 mi se pare si mai stabil + merge Sky It,TivuSat,HD+cartea alba ....
doar nu ai p'us sky in CCcam ??
Päi @gobi2000 nu stiu cum am puso dar merge de rupe ;)
.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Hai ca e tare merge sky cu cccam 2.2.1 cum ai reusit ,poza e fara nici un dubiu numai daca nu ai aranjato cu photo?????????????????????:cool2:
Nu poti afirma sus si tare ca OSCAM e pe primul loc!Quote:
Originally Posted by Ghitajim [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu stie sa gestioneze corect EMM!
E varza!-Intra in crash imediat!
E un bun server de card, are o multime de lucruri ascunse, face o multime de chestii la nivel de gestiune caid,card,client.
Corect. CCcam e cel mai tare, acum deschide si jiji
Atunci spune tot.Vedeti ca titlul spune de o versiune mai veche.
CCcam este tare ca poate sa deschida linia data din oscam, asa merge aproape orice card de rupe :)
Cei cu carduri in CCcam mai afimati pe mai multe forumuri de localul vostu in 3C si vom vedea cat va mai merge.
E fara nici un photo nu e de glumit cu asa cevaQuote:
Originally Posted by radutyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Crezi ca säntem un forum de glume ? ;)
Uite aici toate 3 merg in CCcam 2.2.1
La mine din Decembrie merge asa pe un DM 800se
Eu nu va zic sa faceti ca mine da eu testez
.
.
.
Dupa ce au renuntat la pitici (nano chestiile lor), poate va amintiti ca a fost o vreme cand a picat si in oscam cardul de sky (cam 2/4 zile era pe negru), cardurile de schi (repet, ultimul nu stiu) merg foarte bine in cccam orice versiune 2xx...
astept contraziceri!!!
Imi cer scuze,am mai citit,si am vorbit cu cineva si m-a lamurit, nu aveam de gind sa fac glume pur si simplu eram contrariat ca italieni se chinue sa-l omoare cu oscam iar el merge foarte bine in 3C,scuze inca odata
... faza ca a fost timpul cand DOAR in oscam mergea cardul de sky ITA... chiar si cel vechi !!!
Acum e ceva mai simplu, daca nu gresesc momentan merge in Oscam, NewCS, Ccccam, Scam poate si in alte emulatoare!!! :clap:
Vad ca nu ati inteles ideea...
Lasa ca nu e secret nasa.Acum ajungem de nu putem discuta nici ce card merge in cccam?Urmeaza sa nu mai poti vorbi despre nici un receptor si gata,ne apucam de pescuit.