Quote:
Originally Posted by ovi_jer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu ştiam că e tocmai invers. Cum ai testat ?
.
Printable View
Quote:
Originally Posted by ovi_jer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu ştiam că e tocmai invers. Cum ai testat ?
.
La aceasta ora pe acel transponder am asa:
Tp: 12015 V 5/6 27500
SNR 77%
AGC 89%
BER variaza intre 12000-15000
Cine mai este in sudul tari sa faca un test!
dic star pe viitor sa nu uitzi sa specifici totdeaua antena folosita pt teste, ca sa nu fie nelamuriri:D
Mister.... daca arunci un ochi mai in urma am specificat si antena!
Pe 19,2 si 23,5 canale care intrau la limita pe dm 500 pe dm 800 nu intra deloc.Quote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am avut dm500 si acum am dm 800.Am mers cu ele in paralel 2 saptamani si am facut destule comparatii.
Tunerul de pe dm800 face '' lock'' la procentaje mai mici de semnal dar este mult mai pretentios si necesita o antena mai mare si de calitate cat si un lnb foarte calitativ.
Nici un test, nimic cu cele doua LNB pe niste frecvente la limita, sau cu alte tipuri de LNB pe cele doua frecvente postate de mine mai sus, nu de alta dar din ce a testat @ovi-jer cu cele doua LNB respectiv frecventa de mai sus si a zis ca nu intra nimic in timp ce mie cu un amarat de Alps imi intra nu ma incanta sa le cumpar!
Eu sunt dispus sa le testez daca fac rost de ele.....
Nemtii au o parere foarte buna de Inverto Black Ultra :D
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
A testa e greu dic_star .Pot intra in amanunte , dar numai daca e nevoie!Eu tind sa cred ca e aceesi poveste ca la Invacom 031 unde egzista serii bune si serii rele
ovi cu asta nu zici nimika ! daca vrei sa spui egzact despre ce este vorba ne zici c esoft e pe cutie si la cate procente e stabila imaginea luand pe rand fecutile 1/2 3/4......7/8PHP Code:Tunerul de pe dm800 face '' lock'' la procentaje mai mici de semnal
Gemini 430 pe DM800.
Pe 23,5 E Kabel Deutschland imagine stabila de la semnal 34%(6dB).
Pe 0,8W 11278 V tp C5 DVB SR 24500 FEC 7/8 imagine stabila de la SNR 48%(7,60dB).Seara cand scade sub 47% apar freezuri.
Cel mai puternic semnal este pe 0,8W 11938 H tp 12 DVB-S2 SR 25000 FEC 3/4 :SNR 100%(17,50dB)
sal ovi,
am luat si eu un INVERTO Black Ultra de 2 luni cu factura si garantie dar tot made in china...si am patit si eu la fel...la mine - l-am montat la o ant offset 85 gigi, si receiver dm 800 hd cand era vant si umezeala dar si cand nu era umezeala in anumite zile sadea semnalul de la 91 la 0 si disparea imaginea(tune failed) apoi schimbam pe alt satelit/program vedeam noul program vreo 3 min si iar cadea..la inceput credeam a prb este de la tuner respectiv receiver dar am luat un kaon si l-am bagat si la fel imi spunea...lipsa semnal..dar de vreo 3 zile vede perfect si pe ninsoare si -4C e ok...cred ca va trebui sa-l trimit la garantie si sa imi cumpar un Titanium single TS sa il am de schimb, just in case
Al doilea inverto functioneaza fara probleme si nici nu se incalzeste ca primul care a decedat.
Una peste alta niciunul din cele 2 lnb-uri nu este perfect si fiecare are plusuri sau minusuri insa inverto sta cel mai bine la capitolul semnal.
Respecte!
In concluzie,sa mai cumpar sau nu un INVERTO Black Ultra?
Voiam sa schimb LNB-ul actual cu unul mai bun,insa se pare ca acum chiar sunt in ceata....pana la urma am sa ma risc ori la un INVACOM ori la cel "recomandat"ca fiind bun de baietii dela elstar:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce am acum un SHARP Universal BSCR86L00 merge de cand e si antena,adica de vreo 15 ani.
Bafta!
Eu am Inverto Black Ultra şi merge foarte bine , nu a avut nici o problemă.
Poate am fost norocos ... sau alţii au avut ghinion.
Dacă ar fi să-mi mai cumpăr un LNB , tot acest model l-aş alege.
.
@Shadowman
Cumpara Titaniumul de la Elstar ca e bun si nu vei regreta.Intreaba pe cei de la elstar daca mai au lnb-ri LASER Gold' sunt printre cele mai reusite , eu crede-ma, sincere, il folosesc de vreo 4 ani si am/am avut receptii deosebit de bune cu el:)
Invacom de offset nu cumpara , nu se merita , e mediocru :!:
vezi, asta e problema lnb-urilor care se fac in serii mariCode:Poate am fost norocos ... sau alţii au avut ghinion
cumpara un lnb model INVERTO Black Ultra si nu vei regreta , inainte de al schimba pe cel vechi noteaza ce semnal " cantitate" si "calitate" ai pe diferiti sateliti si transponderi dupa care efectuezi aceasi procedura si cu lnb INVERTO Black Ultra asteptam constatarile si rezultatele tale
Quote:
Originally Posted by shadowman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai mai dai tu cioara din mana pe cea de pe gard:)
eu ma uit pe pagina celor de la inverto ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]) la 2 din ele:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (de care ziceti voi aici) la pret primul e ~30 lei iar al doilea e ~60 Lei daca va uitati la specificatiile oferite de catre producator au aceleasi valori ambele, de ce as da dublu pe al doilea?? scuze daca am schimbat directia topicului. :)
multumesc.
pentru ca are diametrul de prindere ( pentru colierul de fixare ) dublu :pQuote:
Originally Posted by amorak [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
excluzind pretul din ecuatia ramane un singur LNB , Invacom
Invacom SNH-031 Universal Single LNBF
A high performance universal LNB with an integrated feed-horn and 1 output. Typically used with motorized dishes, or where the signal strength is poor.
Input Frequency: 10.7 ~ 12.75 GHz
Output Frequency: 950 ~ 2150 MHz
Noise Figure: 0.3 dB typical
Gain: 50 ~ 60dB
Interface: 40mm clamp
Ideal Dish F/D: 0.6
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu am stiut ca, conteaza :-))Quote:
Originally Posted by pacala68 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]