pe vlad timmy il cunosc personal si face treaba de cativa aniQuote:
Originally Posted by siemens [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
pe vlad timmy il cunosc personal si face treaba de cativa aniQuote:
Originally Posted by siemens [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca ati trata treaba cu mai multa seriozitate poate var ajuta
Am un echosmart HD 7109 nu vrea in sharing pe net poate sa mi dea cineva o mana de ajutor multumesc.
Ok,dar nu inteleg de ce te citezi pe tine,de doua ori.Foloseste butonul "Post Reply".
Despre Echosmart ar fi sectiune separata la Receptoare.
saultare la toata lumea , as avea si eu nevoie de putin ajutor cu privre la noul rec de la digi Hyunday HSS 5160 NA, si anume cu se pot extrage RSA si BK , pt a avea cardul in dream!
Multumesc si o zi buna all!
subscriu si eu sunt in aceasi situatie , astept pm
multam fain:drinks:
Vreau sa fac un abonament la Digi.
Cardul evident ca va fi N3, dar ce decodor sa iau?
se pot extrage respectivele coduri din Humax, sau numai din hiunday-urile vechi? nu vreau sa fac abonamentul degeaba.
Receptorul presupun ca trebuie sa-l cumpar.
Inca o intrebare de novice in misticile taine ale megaoperatorului: daca gasesc la cineva un 1160, are rost sa dau pasta jos de pe proc inainte de a face abnamentul? sau numai dupa?
Pasta dupa.:)
am extras bk rsa din 2 receptoare 1160 si ambele carduri au aceleasi bk rsa.
este posibil sa contina aceleasi bk rsa ?
Coroborind cu ce susţinea vladtimmy mai devreme in acest thread, se pare că e posibil.
merg ambele carduri? daca da, atunci cele doua insiruiri hex sunt corecte :) probabilitatea cred ca e mica sa nimeresti doua la fel, daca ma intrebi pe mine .. :)
poate asa fac ei daca e acelasi abonament , dar e cam greu de crezutQuote:
Originally Posted by beeboo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
RSA-ul poate , dar bk este mai pe romaneste seria receptorului adica box ke y = bk
dar poate nu te-ai uitat tu atent
Nu mi se pare implauzibil ca receptoarele din acelaşi lot de fabricaţie să aibă acelaşi BK. Nu e obligatoriu ca nr de serie (pe care poate chiar il găseşti inscris pe un box label) să fie acelaşi cu BK.
poate jtagul sa afiseze BK RSA daca nu este conectat bine pe procesor?
diferenta intre ele a fost doar la IRD
Salutari, am si eu ceva de mentionat, am bk si rsa de la un amic, ale lui, bineinteles. Am pus in sbox'ul meu respectivele numere, si am probat pe 3 carduri, 1 digi galben, 1 digi albastru si 1 d+ hd 1810, toate fara subscriptie. Pe digi galben (CAID 1880), imi recunoaste cardul si atat, spre exemplu la extitlement nu arata nimic, dar pe cel albastru de la digi (CAID 1801) si pe cel de la Digital+ (CAID 1810) arata diferite date.
D+ N3
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
D+ N3
Digi N2
Digi N2
Digi N3
Acuma nu stiu daca s-ar vedea ceva daca ar fi la zi cu plata abonamentelor, dar 2 le citeste si una nu, cu acelasi bk si rsa, modificand doar CAMID, seria cartelei :) Cred ca ar trebui facut un post cu toate bk si rsa, si a probam de acolo poate se potriveste ceva.
Aceste informatii le poti citi si in phoenix pus pe portul pc-ului cu diverse softuri folosite pe vremea n2,bineinteles fara nimic special.Sbox poate face acelasi lucru cu cardul in cititorul receptorului.Sunt doar informatiile legate de entitlements cu care raspunde cardul fara probleme.