ciudat,bine ca merge:)
Printable View
ciudat,bine ca merge:)
Au venit ninsorile si in Maramures:
Astazi 14 febr :D sport de dimineata la curatat antena offset
inainte
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dupa:
Antena e pozitionata pe estul egstrem care la mine inseamna 95 E, satelitul NSS 6:)
cat despre ninsoare, la mine e soare si frumos! un prieten se plangea ca si-a ars actuatorul, vechi de 6 ani, pentru ca a fost zapada pe antena
Nu stiu ce sa zic , actuatoarele nu prea se ard , probabil a ales un actuator prea mic pentru antena lui , ori pozitionerul este defect , si nu mai are protectie la suprasarcina.
Eu am patit ca pe actuator sa depus gheata si nu pute sal miste motorasul , dar pozitionerul a sesizat suprasarcina si decupla tensiunea dupa cateva secunde.
din ianuarie mi-a ingetat actuatoul ,a inceput intii cu o lapovita ,cum se incalzea afara peste zero grade functiona acum cu gerurile astea nu mai vrea sa isi faca treaba ,am antena de aproximativ 12 ani am schimbat odata actuatorul dar nu mia inghetat niciodata ca anul acesta .dati-mi va rog citeva sugestii cum sa il pregatesc pentru iarna viitoare,acum pina se incalzeste nu cred ca o sa ii fac ceva ,dar cum da caldura as vrea sa il demontez sa il curat ...poate aveti ideie ce vaselina sau ce altceva sa folosesc pentru al gresa si sa reziste la gerurile astea ca acesta de acum ,ieri la dolhasca sv termometrul arata 31 de grade cu minus la 7 dimineata....!azi dimineata nici semnal nu mai aveam ..antena curatata fara zapada oare sa fi ingetat si ..lnbul....am un inverto blak premium ....!
Vezi ca e montat cu orificiul de evacuare a apei in sus !
e montat corect cu orificiul de scurgere a apei in partea de jos ...am antena de 12 ani acum 2 ani am montat un actuator nou...!ieri am montat si un lnb strong mai vechi ca celalat gerul -31 de grade aici la sv la dat gata...
Sunt logat pe forum insa in loc de poze vad doar niste link-uri care nu le pot accesa. Exista o singura exceptie, la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] lui Guzy.... Fac eu ceva in neregula?
Link-urile in cauza nu mai sunt active