nu inteleg de ce se feresc cei din moldova sa spuna ca merge in sharing sau poate nici ei nu stiu ca merge?
Printable View
nu inteleg de ce se feresc cei din moldova sa spuna ca merge in sharing sau poate nici ei nu stiu ca merge?
Chiar sunt foarte curios sa-l aflu pe acela care are cartela in aparat shi nu ne spune shi noua cum a pus-o in sharing. Dar ma tem ca pe la noi nu este cineva care sa facut descoperirea???... Dar shi cineva din afara iarashi ma tem ca nu shia cumparat FocussatMoldova, numai doar pentru investigatzii shi teste...
Posibil ca filiera care a reusit sa faca sa functioneze FocusSat Moldova sa fie undeva in Rusia.
Poate Voroni saboteze pe Focus sat moldova ca sa il falimenteze...
Mai mult ca sigur....am informati chiar de la Voronin.
nu stiu exact daca e mana rusilor sau nu dar din cele spuse de mesteru care a facut teste cu linia mea si i-a aratat de la cine as putea avea eu semnal de focussat unul e din turcia si celalalt e din kuweit dar mai departe de unde iau si ei nu stiu nici eu
Ei iau de la "KREMLIN" din receptor lui PUTIN....
:gathering:
Nu ar fi bine sa nu o mai scaldam prin mistouri subtile si sa revenim pe subiectul cu pricina?
Este clar omul are noroc mare!A prins linia de la cineva care este mare hacker si a reusit sa face pe cartela sa merge si la dream...Acuma ramune sa vedem daca asta informatia o sa fie publica sau nu.Parerea mea este ca nu o sa fie publica,exact cum e si cu Albanezi.
Dupa cum se vede functioneaza, avem mai sus imaginile... problema este ca fiind un pachet micut nu prezinta interes pt baietii luminati , poate poate o sa avem acces la el in curand.
astazi am reusit sa vad exact de la cine receptionez din cei 2 unul nevand activa linia, atunci a ramas cel de-al doilea singur cu linia activa fiind vorba despre cel din kuweit si am sa incerc sa dau de el pe mess ca sa aflu de unde are si el linie daca vrea sa-mi dea aceste informatii.
Asta imi arata si mie priviti in imagine !!!Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
uite ce ecm time mare ai ,cum sa mearga.
Normal are asa de mare ECM il bloceze Voronin....
:gathering:
merge Focussat Moldova in share cu card normal focussat :tv: deschide de la cei ce au carduri focussat Romania ... sa fie ceva temporar ???
Precizez ca nu am activat focussat,dar imi merge de azi focus sat pachet full(nu-mi meg:rtl klub,history channel si nat geo. wild ro)+pachetul rus.
Este ceva promotional ? :D
P.S.Vorbesc f serios!!!
Si la mine merg toate cu exceptia sportklub , doq , hunting and fishing.....cu abo. familia.In plus deschide toate canalele din Moldova.
Pachetul aventura merge de vreo saptamana fara sa reincarc.
Se fac mici schimbari....rezultatul...luna viitoare la update de card!
What u mean...?
Reasezare de pachete sau e altceva?:D
P.S.De azi am vazut ca merge(neavand activat nici un pachet focus,nici azi).Poate merge asa de o saptamana,sau mai mult,dar eu azi am observat ca-mi merge focus full cu exceptiile(alea care nu-mi merg+f&h,doq) scrise mai sus.
Eu am card focussat romania paket familia dar nu deschide alea din moldova :dance:Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Rog sa mai posteze si altii care au card focussat RO.