Salut FizzIK,
Multumesc ca imi promovezi programelul.
Poate fi distribuit oriunde si oricui.
Ne mai auzim cu imbunatatiri
Printable View
Salut FizzIK,
Multumesc ca imi promovezi programelul.
Poate fi distribuit oriunde si oricui.
Ne mai auzim cu imbunatatiri
Salut! Eu sunt mai nou in domeniu,adica sunt la momentul in care tac si ascult,am ceva cunostinte minime in domeniu si as vrea sa te felicit pentru realizarea ta!.Din pacate eu am dat jos programelul insa refuza sa mearga,imi da eroare de conectare la serverul de chei....Ma poti ajuta cu un sfat ce trebuie sa fac?....sau dc da eroarea asta? Iti multumesc!
Cel mai probabil nu ai configurat bine : Ip, user si Pass la dream.
Si trebuie sa ai CCcam instalat .
Daca astea sunt bine puse la punct , trebuie sa mearga.
Oricum, daca tot ai probleme, zi-mi pe pm si verfic .
Multumim pt efort si timp, este f util mai ales pt cei care sunt la inceput si nu au cu ce face schimb.
Mersi:)
Opreste firewall-ul si vezi daca reuseste conectarea. Majoritatea programelor antivirus au versiuni ce contin si firewall. O setare mai restrictiva la acestea blocheaza aplicatiile la net.Quote:
Originally Posted by costin1980 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si o mica sugestie daca se poate: am vazut ca mai exista site-uri cu freecardsharing, dar probabil e mai greu sa iei din liste diferite; daca s-ar putea ca programelul tau sa citeasca dintr-o lista pe care sa o completam noi manual, bineinteles cu anumite reguli de format.
La mine tot nu merge.Am scos si firewellul si degeaba.Nu se conecteaza la serverul de key.Asta e eroarea ce imi apare.Am in DM instalat CCcam 2.09 si am si linie deja in el...am setat ip-ul ok,parola ...nu stiu ce sa-i mai fac
o sa mai adaug site-uri din care sa preia.Quote:
Originally Posted by valienu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dar deocamdata urgenta Nr 1 este sa verifice fiecare server, sa nu bage in CCcam.cfg si servere care sunt offline.
Odata ce rezolv asta, voi adauga si servere ... nu e complicat.
In legatura cu o lista completata manual ... nu cred ca e valabil, pentru ca tot de pe acele site-uri va lua lumea serverele. Deci ramane sa pun mai multe site-uri in lista.
Felicitarile noastre!! sincer sa fiu nu credeam ca mai sunt romani care sa poata dezvolta un program pentru vizionarea pachetelor pay-tv,tu ai demonstrat contrariul,felicitarile noastre!
poate se poate face aceeasi interfata dar sa seteze serverele noi si ptr eco 792
Sigur ca se poate .
problema e ca am numai dreambox .
Deci nu am cum face ceva daca nu pot testa
Quote:
Originally Posted by costin1980 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Rezolvata problema lui @costin1980
Are Vista instalat, si nu este pe contul de Administrator. Si l-a blocat securitatea exagerata a windows-ului Vista.
Daca mai are cineva aceasta problema rezolvarea e : Click dreapta pe iconita programului , si apasati "Run As Administrator".
Bafta
Felicitarile mele @Ecokey
Merge pefect in vista cu click dreapta
:cheers:
O sugestie...
Pune un fisier Readme impreuna cu programul in arhiva ca sa afle oamenii mai usor ce stie sa faca, preferabil si in engleza... :)
Lume Lume,
Tocmai am terminat versiunea 1.2 si cred ca va fi si cea finala
pentru ca mi-am atins scopul dorit
Acum vor fi adaugate in CCcam.cfg numai serverele online.
Daca in momentul rularii programului sunt 3 servere online : 3 vor fi adaugate.
Puteti descarca programul de aici :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu cred ca sunt multe de spus, luati, si bucurativa.
Astept parerile voastre.