ai facut ce ti-am spus ori ba,lasa filtrele mai pe la urma ele orcum sant recunoscute automat de player,trebuie instalat powerdvd si elecard mpeg2
Printable View
ai facut ce ti-am spus ori ba,lasa filtrele mai pe la urma ele orcum sant recunoscute automat de player,trebuie instalat powerdvd si elecard mpeg2
am facut din nou si cu 4.3 si cu 4.4, acu sunt pe 4.3. aceleasi probleme...
instalarile le-am facut mereu pe curat pt ca am imagine la sistem inainte de a-i pune driverele de ss2....
:comp::comp::comp::comp:
va multumesc din nou
ai folosit versiuni mai vechi de progdvb sau altdvb,dvbdream?
ce filtre ai la player?
Revin cu detalii
Nu am incercat cu alta versiune de prog dvb. Am incercat cu altdvb dar asta cand dau scan nu gaseste nimic, ca si cand nu as avea semnal deloc
in medie semnalul aratat de softul placii este de 75-80% iar calitatea intre 55-75%.
atasez 2 poze cu conf de la progdvb.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu imi gaseste la scan kanal d iar din pachetul xxx imi gaseste doar xdream, restu de 2 nu le gaseste.
pe national, otv, prima, protv, realitatea am imagine dar nu mereu. de ex daca deschid progdvb si dau pe unu din aceste canale am si imagine si sunet. comut pe orice alt canal iar apoi comut ianpoi pe realitatea de exemplu si nu mai am decat sunet.
dupa aprox 20 de secunde indiferent de canal apare un decalaj intre sunet si imagine in sensul ca sunetul o ia inaintea imaginii.
nu stiu daca ar mai fi alte detalii dar daca am omis ceva...revin
incearca te rog o versiune mai veche de progdvb(nu 5 foloseste vers 4)sau dvbdream,programele care nu le gaseste incearca sa le pui manual [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]( dai clic pe satelitu care esti si cauti respectiva frecv)la filtrele grafice incearca asa la video render pune progdvb video render iar elecardu din cate imi dau seama e o vers mai veche si neinregistra
insa te rog foloseste dupa toate astea o alta vers de progdvb nu 5
Multumesc frumos pt raspunsuri
Cand ajung diseara acasa incerc si apoi revin cu rezultatele
ms mult
am uitat sa te intreb problemele astea le ai si pe programele fta sau numai pe cele codate?
Nu am remarcat. verific diseara si revin
ms
Pune cu incredere ultimele drivere (4.5) BDA. De asemeni, incearca dvbviewer pro.
pai cu 4.5 am incercat de prima oara si facea tot la fel. nu cred ca e de la drivere, am acelasi comportament si pe 4.5 si pe 4.4 si pe 4.3....
o sa incerc si cu ce ai spus tu
multumesc
Testaza placa pe alt sistem si atunci iti poti da seama daca e de la ea sau de la PC...
cam asta e ultima varianta daca in rest nu merge nimic
Va salut din nou
Nu am mai postat aici de mult timp, din motive personale.
Vreau sa multumesc celor care m-au ajutat aici si si-au sacrificat o parte din timpul lor pentru mine.
Si mai mult vreau sa multumesc celui care de fapt a stat cu serile cu mine pe ym si pas cu pas m-a ajutat sa rezolv o gramada de probleme. (se stie el cine este :))
Asa cum am promis la inceputul acestui topic si cum sunt un om de cuvant rog pe cei care au raspuns in acest topic si doresc o linie share de dolce full (mai putin cele 3 programe unguresti ) iar cele xxx nu merg ...nu stiu inca cum sa le fac sa mearga dar ele sunt incluse in abonament, sa imi dea un pm si vom stabili acolo detaliile.
Seara buna.