Re: Gbox how to ... pentru "pufani"
Din cate stiu modemul speedtouch 330 nu are nici o interfata si nu poti deschide porturi prin el.A mai incercat cineva de pe forum (nu mai stiu cine,dar imi amintesc ca ne-am chinuit 2 zile pe mess) apoi am primit de la cineva o informatie conform careia nu vom reusi niciodata sa deschidem un port prin el,acest lucru fiind de fapt un bug nerecunoscut oficial de RTC.
Incearca totusi ce s-a scris aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] mai ales setarile care s-au facut in cazul modemului Zapp din ultimul post.Daca nu merge nicicum treci la un modem cu iesiri LAN ca nu e alta solutie.Bafta.
The page cannot be displayed!
Quote:
The page cannot be displayed!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asta e solutia pentru tine. Al 2-lea calculator va fi receptorul.
Dar eu nu am nevoie de 2 computere ci doar vreau sa vad si eu cum merge share-ul in Gbox.Daca vreti sa ma ajutati mai mult am putea folosi teamviewer si faceti voi setarile necesare.Eu pur si simplu nu-mi dau seama!:oops:
De fapt am vazut cum merge share la Transfer to net prin bunavointa lui Horatyu, dar acum vreau sa fac acest lucru pt a nu mai depinde de cineva daca e pe acasa si daca vrea sa ma lase si pe mine sa vad ceva.
Daca scriu ip meu:12000(nr de porturiudp) >>>>>>>>>>>imi apare Gbox control Interface
Ajutati-ma va rog ! In Gbox control web interface imi apare mesajul:
Nu reusesc sa gasesc 'share.info' si/sau 'share.onl'.Ce sa fac? Am un Echo 791 si vreau sa pun mpcs +gbox!DEci care sa fie problema?
Quote:
Ajutati-ma va rog ! In Gbox control web interface imi apare mesajul:
Nu reusesc sa gasesc 'share.info' si/sau 'share.onl'.Ce sa fac? Am un Echo 791 si vreau sa pun mpcs +gbox!DEci care sa fie problema?
eu cred ca esti conectat la nici o linie de gbox
fa rost de o linie de gbox sau mai multe si atunci poate o sa fie ok totul
daca nu esti conectat ce sa iti arate web interface?
Pai eu incercam cu linia de la tine!Dar posibil sa fi fost tu offline!:oops:
Mai are cineva tutorialul pentru Gbox pe Dreambox pentru ca nu mai e pe site.
Ai citit astea?
Folositi functia "search"!
gbox este online si imi arata peersi dar nici un program nu decodeaza ,inainte de a schimba imaginea decoda.
Folosesc ca imagine gemeni 4.60 iar gbox 2.1B si am folosit si alta imagine nemesis o versiune noua pe care mia mers dar acuma nu mai functioneaza.ce pot sa fac?
Va multumesc anticipat.
Treci inapoi la precedenta versiune...
Tot aceeasi imagine o aveam numai ca am sterso si am puso din nou fiindca mi se inmulteau canalele si nu mai functiona cum trebuie.