Deoarece nu am putut face o fotografie fac o comparatie,arata exact ca a lui garyman doar ca e mai mare;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Este prima fotografie de la inceputul topicului!
Printable View
Deoarece nu am putut face o fotografie fac o comparatie,arata exact ca a lui garyman doar ca e mai mare;
Este prima fotografie de la inceputul topicului!
Azi o mut pe Arabsat 26E si fac reglajele finale,sper sa fie ok,sunt curios pina la ce satelit pot ajunge cu montura polara,daca are cineva o antena cu montura polara poate imi spune si mie pina la ce sateliti ajunge cu ea ,de la E la W multumesc anticipat.
Eee acum e beleau mare ca nu am montat niciodata o antena cu montura polara deci;
Intrebare pentru cei ce au acest sistem la antene,care este punctul 0 la o montura polara?
din pacate ma lovesc de acest lucru acum,vreau sa pun antena pe ARABSAT 26 E ca punct sudic pentru mine dar nu stiu care este punctul 0 la montura nu am mai montat asa ceva pina in prezent ,am pus sute de H-H-uri dar monturi polare niciodata si ma lovesc de acest impediment tocmai acum la sfirsit,multumesc anticipat pentru raspuns
PS. mentionez ca montura nu are gradatie!!
arunca o privire pe aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] acolo gasesti tot ceea ce te intereseaza
sper ca asta te interesa
Si aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu stau in Hunedoara, si am 2 antene fixe. Una de 0,8 de la Dolce, e fixata pe Hellas 39E si cealalta de 0,6. Pe asta de 0,6 am 3 LNB-uri centrul pe Hotbird 13E, si celelalte 2 pe Astra 19,2E si pe Sirius 5E, dar pot sa spun ca merg perfect aproape toate programele. Pe Astra 19,2E imi scapa doar cateva transportere de la germani nu prea importante(cam 880 de programe le prind). In receptor cand scanez gaseste cam 2700 de canale tv. asa fixa cum sta. deci nu iti trebuie antena asa mare sa poti vedea ceva. Sunt bune si astea mici. :)
Multumesc de sugestie dar eu am 3 si cu asta 4 antene pleaca de la 0,60 pina la 2,40 fiecare isi are rostul ei,pe mine ma intereseaza alte transpondere care nu au acoperire pe tara noastra sau au partial si vreau sa vad ce reusesc,Quote:
Originally Posted by narcisyo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc pentru ajutor!Quote:
Originally Posted by garyman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc mult sper sa reusesc!Quote:
Originally Posted by vid36 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Tutun si rabdare,iar cand te incingi mai tare o stingi cu o bericioaica!!!!!!!
Am reusit sa o pozitionez conform manualelor primite,adica axul antenei sa fie indreptat spre steaua polara,lucru cam dificil de gasit intr-o noapte cu ceva nori dar am reusit,acum ramine sa ma joc maine cu lnb-ul si elevatia,restul ce a mai ramas e ..... tutun si o bere receeee!Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Gataaaaaaaaaa!!!! am reusit intr-un final,acum pot sa ma uit lejer de la 78,5 E la 30 W,mai departe nu am incercat,acum am ramas cu ea pe hispasat,o sa cumpar un actuator de 18 pentru antena ca sa nu mai dau la manivela,in rest sunt super multumit,multumesc tuturor celor ce mau ajutat cu sfaturi si linkuri utile ,
succes tuturor!!
Vezi ca s-ar putea ca 18'' sa nu fie suficient pentru intreaga deschidere pentru o antena de 2.4.
Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cine cunoaste meserie,se stie nu???????? BRAVO !
Multumesc pentru felicitari dar nu as fi reusit fara ajutorul vostru fiind prima antena cu montura polara pe care o instalez,dar am reusit cu brio,va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat in acest timp,dupa ce o sa pun si actuatorul va mai povestesc ce si cum e,daca aveti intrebari legate de acest sistem nu ezitati sa intrebati,pentru mine a fost greu la inceput ca nu stiam cum se calculeaza punctul 0 la montura polara dar acum e floare la ureche,Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]