Sal romeox.........."un sut in fund e un pas inainte"..intotdeauna nu dispera timpul rezolva totul in viatza ta;)
Printable View
Sal romeox.........."un sut in fund e un pas inainte"..intotdeauna nu dispera timpul rezolva totul in viatza ta;)
UPS! blonda de la drepturile femeilor a......aparut,interesat!Quote:
Originally Posted by kristaprim [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Romeox eu daca eram in locul tau mai cheltuiam inca 1000 de euro sa ma duc dupa ia si sa ii rup capul.Pentru ca a fost o parsiva
Fii barbat...non_public_img combinat cu o papusa gonflabibila.Crede-ma ca nu ai sa te mai gindesti la ea...Quote:
Originally Posted by romeox [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si povestea continua.......
In cele din urma miercuri seara reusesc sa vb cu ea 18 min dupa lungi incercari de a da de ea (unii o sa ma creada prost si nebun) am vb cu ea de ce a facut asta si de ce nu a luat toti banii , raspunsurile au fost ca nu se mai putea trai cu mine cica eram rau si bani nu a luat mai multi ca nu iau trebuit , asta era in jur de ora 8 , pe la 10 iar beep-uri repetate , ii trimit mesaj daca vrea sa vb , imi da beep sa inteleg ca da , iar pun mana si transfer credit , o sun iar dupa abia vrep 30 min raspunde , incepe sa planga la tel ca ii pare rau ca ar vrea sa vina dar nu mai are bani si ca e f nehotarata si nu stie daca ar face bine daca se intoarce , o intreb de bai ca ce a facut cu ei , imi spune ca in prima faza nu e in Italia si ca e in Bucuresti si banii i-a dat pe chirie si unei persoane pt ai cauta loc de munca , dupa ce am mai vb si mi-a recunoscut ca e in Italia , cica banii ia-a dat pe avion(600 euro) probabil ca inchiriase unu , si pe chirie ....in fine ii zic eu hai ca iti platesc eu de aici transportul ....e bine asa? pai sa se mai gandeasca si se intereseaza ea de autocar....a doua zi nici un semn cu toate ca am incercat sa o sun de n ori si mesaje cu zecile , primesc abia seara un mesaj ca e bine sa lasam lucrurile asa cum sunt si ca e bine sa punem punct ....asta era joi seara (disperam nu alta) mai ales ca-i transferasem iar credit cu gandul de a vb , incerc si vineri sa dau de ea nimic pana pe la 1 , ii trimit eu un mesaj ca , daca ea asa a hotarat ii respect hotararea si ne vedem fiecare de drumul sau , seara pe la 6 beep-uri repetate o sun , raspunde si vb cam 15 min si iar imi spune ca ar vrea sa vina acasa si ca vb un pic mai tarziu , iar ii transfer credit mai tarziu iar nu raspunde ...... primesc un mesaj ca nu poate vb si ca vb dimineata sa vedem cum facem , a doua zi iar incerc sa dau de ea telefoane si mesaje abia pe la 1 raspunde si cica iar nu vrea sa mai vina , mai pe la 4 vb pe mess , imi reproseaza tot felul de lucruri unele adevarate unele la mishto , si ca din cauza mea sa intamplat ce sa intamplat , si ca la fel nu vrea sa vina acasa ca ii e frica de mine sa nu o omor ca asa i-am promis in primele mesaje trimise si ca ii frica sa ma vada , in fine aseara iar imi da beep-uri iar o sun si cica i-a trimis un mesaj unu sau una si a facut-o in tot felul si cica abia asteapta sa vina in tara marti -exact asa cum i-am zis si eu , si imi spune ca eu i-am trimis mesaj , o sun ii cer numarul mi-l da , incerc sa sun imi raspunde pe italiana chiar daca e pe orange , mai incerc o data si pe urma sa aflu ca baiatul e soferul de autocar care a dus-o pe ea si pe masa in italia Milano ca am aflat si unde sta , si ca fosta mea prietena tot ii trimitea mesaje .....din banii mei
Cine a zis ca e bine ca am scapat de ea bine a zis .........si i multumesc
Bai frate nu ii mai reincarca cartela.Fatuca a gasit o metoda prin care te fraiereste sa i-o incarci,se face ca se gandeste sa se intoarca.Nu mai arunca banii pe asa ceva,doar vezi si singur ca minte de rupe.Te minte vorbind cu tine la telefon fara nici o jena.Nu te mai agita,e gata,iar daca o primesti inapoi ai sanse 99% ca in maxim 2-3 ani sa-ti traga iar teapa.O are in sange si nu poate trai altfel,se va calma doar cand barbatii nu se vor mai uita dupa ea,undeva dupa 35 de ani.
am zis sa o fac si pe asta sa vad daca vine sau nu , sa vad ce fel de om este , dal dracu de mil dat pe cartele , nu dau eu inainte cu banii astia
romeo tata n-ai cu cine:)
am vazut asta , dar cam tarziu
e bine si asa mai tarziu decat niciodataQuote:
Originally Posted by romeox [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@romeox nu stiu ce sa zic... esti acelsai romeox ala pe care il stiu de altundeva? Ba povestea ta este oarecum asemanatoare cu a mea. Numa ca eu am trait cu ea 14 ani si am si un copil. La fel m-am amagit si eu. Cand era copilul in clasa a 4-a gagica a taiat-o in Germania si dusa a fost. Am dat divort desi ma durea sufletul de numa. Acum baiatul mai are un an si termina liceul. Nu i-a trimis nimic de acolo in toti acesti ani. Doar ca anul trecut mi-a cerut sa-l las in vizita la ea. Cand a venit copilul inapoi mi-a spus ca in veci nu se mai duce. A mai fost maritata cu un neamt acolo dar omu s-a prins cu cine sta de vorba. Acu e iar singura si cum merita. Incearca fel de fel de tertipuri sa ma desparta de sotia actuala. Nu are nici o sansa. Acolo sa se ingroape.
Ia-o incet....povestile noastre seamana izbitor....
Acum 12 ani ne-a parasit ,pe mine si pe fiul nostru ,in varsta de 7 ani atunci,
si a optat pt. un tip "brunet" si mai tanar ca mine cu 20 de ani si cu 10 ani mai tanar decat ea...Am inteles ce era de inteles atunci....Aproximativ 5 ani nu a participat cu nimic material la cresterea copilului...Apoi m-a rugat sa nu trec la procedura de divort pt. ca vrea sa plece in strainatate(italia) si un divort i-ar crea probleme....I-am facut pe plac si la scurt timp dupa plecarea in Italia a inceput sa trimita bani copilului...Acum copilul are 19 ani si divortul e pe rol doar de o luna(platit de ea si dorit de ea ).....Eu sunt cel fericit pt. ca am avut atatia ani copilul aproape....Ea e cea cu bani multi facuti in Italia si sper ca sa-si gaseasca fericirea in acesti bani...Oricand as alege acelasi drum.....
"Nu ii cauta pe cei ce nu te cauta si nu duce dorul celor ce nu te doresc..."
Fii tare !
Cred ca e unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le-am auzit.Quote:
Originally Posted by andre [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cu stima!
mda puncte de vedere bune dar din pacate in viata nici o peveste nu e asemanatoare asa cum nici un om nu e asemanator
"Nu ii cauta pe cei ce nu te cauta si nu duce dorul celor ce nu te doresc..."
nu pot sa spun decat 10+