Re: ma duc in china...cine vine cu mine?
cea mai tare faza, intr-un supermarket aici;
intr-un colt, intr-un raion ce credeti c-am vazut? vindeau gaini care erau VII!!!
si era un topor si o masa pe care le taiau gatul la gaini :D:D:D erau cotete si in fiecare cotet cate 2-3 gaini (sau pui de gaina)
chinezi dusi cu pluta...
Quote:
ca urmare a unor cereri mai putin obisnuite, tin sa precizez ca pot aduce din china de toate, dar chinezoaice nu pot sa aduc, va rog sa intelegeti :D:D:D:D:D
Se aduc si chinezoaice din china, ca un prieten a fost tot asa mai multe luni si s-a intors cu nevasta chinezoaica. Dar i-a priit Romania numai pina la papat de dolari , dupa aceea, "te-am pupat pe portofel" .:clap:
Quote:
Se aduc si chinezoaice din china, ca un prieten a fost tot asa mai multe luni si s-a intors cu nevasta chinezoaica. Dar i-a priit Romania numai pina la papat de dolari , dupa aceea, "te-am pupat pe portofel" .:clap:
Nu vrea sa ne aduca.Cica nu da garantie pe ele ca ne "pupa pe portofelul" :)
Quote:
si clone de chinezoaice sunt si pe la noi
asa zice nenea Prigoana ca nevasta lui(bahmutanca) e o chinezoaica :D
si vezi la cete divorturi si casatorii a ajuns :lol::cheers::gathering: