pai mooooo citeste si tu:)
Printable View
pai mooooo citeste si tu:)
Inca o data: unii useri nu pot accesa adresa de pe org,astfel incat momentan se poate accesa si adresa de pe info.Nu s-a mutat nimic,sunt doar unele probleme din cauza unui hacker.Ambele adrese duc in acelasi loc,e acelasi lucru.Inca nu se stie sigur daca se poate recupera org sau nu.Posibil sa fie recuperat si atunci raman ambele valabile.
Hehe!...adica?!!..."de la cel cu tita in gura,pana la cel cu barba sura" :lol:Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Confirm si eu,tot nu merge pe RTC.......al dracului cata ambitie a avut....:comp:Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La aceasta ora inca nu merge pe RTL , .....
eu inseamna ca sunt un fericit
la mine pe Atlas Telecom nu si-a facut simtita prezenta
acest haker (craker) a umblat numai la providerii mai importanti din romania
din strainatate merge fara probleme pe sateliti.org
se rezolva in cateva zile
te contrazic cu strainatatea ... eu am fost printre primii care au avut probleme . nici acum nu merge .orgQuote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Imi pare ca si la asta isi baga coarnele dracu,pana acum vreo 15 minute m-am chinuit sa intru pe sateliti.info si n-am putut,am incercat prin vreo patru proxy-uri si abia acuma am reusit sa accesez.
Acum ne floodeaza cineva.Stau si ma intreb: pe cine deranjeaza asa mult acest forum?Nu e nu stiu cat de mare,nu are asa multi useri,nu e unul generalist care sa atraga pe viitor foarte multi useri si trafic,sunt mii de forumuri mai mari si mai importante decat acesta.Atunci cine investeste timp si (probabil) bani pentru a pune piedici cat mai multe?
Intrebarea e retorica.:)
Poate e cineva din ai "vostri"care au avut acces ca admin ori moderator ? Nu invinuesc pe nimeni dar se mai intampla si din astea :) Oricum cineva va "iubeste" foarte mult :DQuote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu stiu cine e ori ce interes are dar se tine de treba . timp de 10 min nu am mai putut intra nici pe .info
Eu tot si a fost exact dupa ce am postat com.de la ora 17.47 ! Am incercat cate ori si mi-am bagat piciorul .Asta inseamna ca pe ei nu-i intereseaza anume ca sa puna mana pe domeniu,dar vor sa va blocheze cu totul.Quote:
Originally Posted by dan2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Interesant ca pe blogul meu vin incontinuare de pe sateliti.org Mai are cineva acces.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]4[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]2[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De aici e hackeru [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] :D E un satuc dupa cum se vede.,e vreun mos de vreo 99 de ani :D:D:D
daQuote:
Originally Posted by dan2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
din pacate si in italia a aparut acea imagine
si chiar si la mine in Sibiu
eu zic ca se poate lua legatura cu cei de la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sa stearga acestuia redirectarea
si pe la providerii de net ca nu e normal sa isi faca de cap
plus sa se puna si politia pe urma lui sa ii piara cheful de hakerit
Ca sa floodezi pe cineva nu trebuie sa ai acces la site-ul/forum-ul lui.Ai nevoie doar de IP-ul lui,iar al nostru nu e greu de aflat.E chiar banal.Quote:
Originally Posted by Sandutsu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pana la urma se va plictisi,poate isi gaseste si el o viata reala.Doar sa nu aiba un castig din asta,ca atunci nu se va lasa.Dar nici noi.:)