Punele keyle manual intri in MENU de pe room2 apesi 9339 =>nagra si cauti providerul.:)
Printable View
Punele keyle manual intri in MENU de pe room2 apesi 9339 =>nagra si cauti providerul.:)
pai problema e ca in room 2 nu am key edit cind fac 9339, doar CARD SHAREQuote:
Originally Posted by cipry21feed [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
trebuie pus soft si la rom 2 in spatele recului ai doua contactoare mici trebuie comutat pe download cel de la rom 2
Multumesc mult, am rezolvat, merge ok.Quote:
Originally Posted by marian76 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mai am o intrebare, acum face AU pe d*g*, si imi apare doar KEY 00, dar intr-o buna zi cind nu mai face AU i va trebui sa introduc manual KEY 01, cum s-o fac, ca cind tastez adauga, imi da doar di 16 caractere. Mai stii cum sa introduc si keyLE BISS in el?
dupa ce scrii primul rand apare si restul bafta
este vre-o metoda de bagat toate key-le biss ?Quote:
Originally Posted by nicusoft [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by marian76 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
salut baieti, pina acum am programat mai multe Opticum multiview NEGRE (soft amstar 4060cx, si mergea tot ok. Acum am primitalte receptoare si nu reusesc sa schimb soful, im zice ca nu e comptibil lader ofsw. ce e dfaut? e vreo versiunenoua?
Salutari. A incercat cineva pe cartela de dolce acest receptor? Cu tot cu AU ...
Multumesc.
ce cele negre au al procesor 4060cx au procesor c ,primele aveau 5119 explica cum sta treaba sanu fie oconfuzie ?Quote:
Originally Posted by pikassomd [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:03 ----------
da.da.da merge cardu dolce pe procesoare 5119 , pe4060 nu mergeQuote:
Originally Posted by aeromania [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salutari. Revin cu o alta intrebare generata dintr-un post anterior. Subtitrarea DVB chiar nu functioneaza pe acest tip de receptor?
Nu functioneaza, deoarece are doar 2 mb de flash. Numai pe opticum multiview merge.
---------- Post added at 10:13 ---------- Previous post was at 10:11 ----------
Stie cineva daca se poate face homeshare intre drembox 500 si opticum multiroom? Si daca da, cum?!
mai treceti si pe la regulament,ca banuiesc ca nu ati trecut sa vedeti ce e cu functia quote
Ar trebui sa mearga cu FaustoQuote:
Originally Posted by artom [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu stiu ce este Fausto?! Ideea este ca as vrea sa fac homeshare direct intre cele doua receptore nu prin intermediul PC.
Nu se poate face homeshare intre dreambox500 si opticum multiroom (direct cum spui tu).
Nu stiu daca multiroom-ul permite legarea inca a unui receptor Opticum ca slave prin portul serial, teoretic ar trebui sa mearga.