Te rugam pune si tu un link cu imaginea care o folosesti fara time bomb.
Urca-o pe rapidshare....
MULTUMIM.
Printable View
Te rugam pune si tu un link cu imaginea care o folosesti fara time bomb.
Urca-o pe rapidshare....
MULTUMIM.
Este chiar la inceputul acestui thread.Quote:
Originally Posted by Alextm [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am comparat head.ko dintr-o imagine originala 4.40 luata de pe IHAD, cu imaginea de pe linkul respectiv.
head.ko original : 320,916 bytes
head.ko din imaginea de mai sus: 308,509 bytes
Se pare ca imaginea a fost modificata, si deocamdata, dupa 3 zile inca merge pe clone.
Cred ca threadul acesta se si poate incheia aici. Cei care vor, pot instala pe riscul proriu.
O veste buna in sfarsit...ca bomba...lipseste !!!
Totusi daca cumva clona ta isi da duhul din cauza imaginii te rugam da-ne si noua un mesaj pe forum sa stim si noi.
In weekend ma risc si eu sa instalez imaginea...merci de link.
Ori programul asta dm500_clone_bomb_checker_v1 e o ohã ori imaginea asta nu are time bomb am instalato pe o clona cu mac-ul 943 si cind am verificat daca are time bomb m-ia dat ca este fara time bomb dar, de frica probabil sa nu ma salute dupa vreo zi cu Adios amigo am dato jos si am revenit la sat tv
tocmai asta e problema; mie mi s-a intamplat ceva extrem de ciudat; am pus 440 pe clona mea cu mac 000934xxxxxx, si a mers stas 2-3 sapt, dupa care, sambata seara, a aparut mesajul cu adios amigo. mentionez ca am vandut peste 50 de clone cu mac original, si multi au 440 pe ele, insa doar eu am patit figura. deasemeni, trebuie sa spun ca n-am avut sharing, nici macar nu era conectat la net aparatul, l-am pus in standby de nenumarate ori. nu stiu daca e posibil sa se fi scimbat mac-ul cand am pus imaginea, nu stiu efectiv ce s-a putut intampla, nu inteleg deloc.Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
trebuie sa ma apuc zilele astea sa ii pun jtagul pe jucarie;
are cineva o explicatie plauzibila, ca eu sunt in ceata total; e culmea, din 50 de aparate, doar al meu a facut figura
Vorba lui Spaniolul vreti Gemini,de la 4.20 in jos si nu o sa mai aveti complicati sau problemeQuote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Bineinteles e vorba doar de clone
...normal cam care ar fi diferentele intre 4.2.0 si 4.4.0 in afara de cifre si de timebomb?
Scrie in procente cat mai e din emisunea curenta (in lista de canale). Evident, alte imagini stiu de mai demult, dar acum s-a bagat si la gp.
Are rezapp, si cam atat am observat eu.
O fi avand si altele.
Oricum, am incercat PLI Jade, si acum trebuie sa recunosc, e o imagine mult mai buna.
Un singur neajuns are, /var/e destul de mic.
Are ZAPPSTREAM. Merge streamingul in lan perfect. Fara glitch, fara nimic. Oare gemini cand vor schimba odata streamts ? :)
Revenind la GP, dupa parerea mea, 4.40 nu aduce mare lucru astfel incat merita pus doar daca esti pasionat de tot ce e nou (like me).
@dannielghi explicatiea e destul de simpla recul a venit cu macul scris in flash deci nu a fist scris cu jtag cum ar fi trebuit iar in mimentul in care ai pus gp 4.40 cu siguranta sa schimbat macul!
Salut!!O problema as avea si eu cu dm. 500.....nu stiu daca e vorba de bomba sau altceva. Am instalat Gp 4.40 totul e ok pt 2-3 minute dupa care se reseteaza brusc.......merge iar pt cateva minute dupa care se reseteaza iar ....sa fie afectat de imaginea instalata??? Cand merge radio stream totul merge fara probleme ore in sir! Scuzati pt off topic !! Merci anticipat Yagiman!!!
:drinks:
nu ai pus imaginea pe curat puneo cu 232(nul modem)
Sterge-i flash-ul de 2 ori cu DreamUp, apoi pune imaginea "pe curat". Mare grija daca nu ai Dream original, sau MAC ce incepe cu 00:09:34: incearca sa pui GP 4.40 cu bomba eliminata din imagine, altfel s-ar putea sa fii salutat de IHAD team. Sau mai bine schimba cu noua imagine PLI, asa vei evita JTAG-ul.Quote:
Originally Posted by yagiman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]