din ce in ce mai bine bravo baieti!!Quote:
Originally Posted by GOBI2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
din ce in ce mai bine bravo baieti!!Quote:
Originally Posted by GOBI2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ok, am dori sa auzim niste impresii. Cum vi se pare ultima varianta rosie bullet fluid si cum va merge forumul?
asta mi se pare super ok :) ... dar mi se pare ca are ceva bug :p
detalii te rog
m-am inselat :) ... nu mergeau emoticoanele
Schimbare binevenita, multumim !
Salutare! E frumusel situ asta nou dar, DAR la rezolutia mea de 1024x748 in firefox, nu se vede pe toata pagina si mereu trebuie sa misc in stanga sau dreapta ba sa vad nickul , ba sfarsitul frazei din respectiul post. S-o fi trecut la HD si nu stiu eu ?
foloseste IE
sau poti folosi opera! care pe 1440x900 e ok sau daca nu la firefox redu zoomuQuote:
Originally Posted by unuldinei [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E mai buna ca aficianado fluid :)Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cam asa se vede(varianta aleasa de mine)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mai este mult de butonat...
alege bullet fluid, asta e varianta de baza a forumului
eu folosesc firefox ...si nu mi sa intamplat niciodata sa nu vad pe toata pagina ....fa un update la firefox si nu o sa mai ai probleme:cheers:Quote:
Originally Posted by unuldinei [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Arata super. Cu Firefox, fara statistica precisa, parca ''intra'' putin (dar putin) mai incet (Firefox). Arata super totusi.
O mica obs: linkul cu ''upload'' da la FAQ. Iar linkul cu ''Calendar'' cel putin mie (user obisnuit) mi-e interzis :).
''danix71, you do not have permission to access this page.''
Vad ca azi se vede intreg.. pe firefox... A! am dezinstalat yahoo toolbar ...