ideea ar fi sa batem noi italia si olanda sa bata tot:clap:
Printable View
ideea ar fi sa batem noi italia si olanda sa bata tot:clap:
Dar mai ramane problema Frantei care poate bate Italia si sa faca tot 4 puncte.Avem nevoie de goluri.
Cat de tare ar fi sa ne calificam noi si olanda ... si favoritii drupei sa plece acasa...
Ce meci!!!!!
Spania - Rusia : 4 - 1
:clap::clap::clap:
Ce bataie au luat rusii:D
Ce frumos au jucat spaniolii!!!Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:clap::cheers:
Rezultatele de aseara:
Croatia - Germania : 2 - 1
Austria - Polonia : 1 - 0
In seara asta avem
19:00 Romania - Italia
21:45 Franta - Olanda
Vizionare placuta!!!
tinem pumnii Romaniei!
declarati peste declarati italia a furato cu 3-0 acum vor victorie! ce ne face?
stau in suspans desi sper intr-un egal!:clap::drinks::clap:
Mickey o corectura daca imi permiti. :sorry:Quote:
Originally Posted by mickey_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Austria - Polonia 1 - 1
Polonia a condus pana in prelungiri!
HAI ROMANIA!
:ro::party::ro:
Italienii nu au castigat niciodata intr-o zi de 13.Un rezultat de egalitate cu Italia si o victorie a Olandei cu Franta ar fi in avantajul nostru.HAI ROMANIA!!!
:sorry:.........eu am adormit inainte de fluierul de final si... am crezut ca s-a terminat asa :lol:Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Azi Dumnezeu tine cu noi,i-a orbit pana si pe arbitri
Sper sa tina cu noi sa o bagam si in poarta nu numai sa ratam, per total se poate sa o bagam si in ate:clap:.
HAI ROMANIA!!!!
....De tinea cu noi..bara aia era GOOOOOOOOOOOLLLLLL!!!Quote:
Originally Posted by Sandutsu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
asa a ramas doar ecoul.....dar hai sa fim optimisti.....se JOACA si se joaca frumos....inca nu am mai vazut partida asa frumoasa campionatul asta.
:cheers::band::clap:
HAI ROMANIA!!!
Asta a fost ca sa le ridice pofta de joaca la ai nostri,le-a aratat unde e situata poarta ,ca in cazul cu Franta nu prea o vedeau :DQuote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
HAI ROMANIA!!!!