boxerul e cuminte, e foarte prietenos. nu cred ca i-ar face nimic. in schimb rothweiller-ul... nu garantez nimic. :)
Printable View
boxerul e cuminte, e foarte prietenos. nu cred ca i-ar face nimic. in schimb rothweiller-ul... nu garantez nimic. :)
Quote:
Originally Posted by luky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sigur ca ti trimit.......dar mai intai sa fac rost de la yky de mailul tau
:D:D:D:DmersiQuote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by niros [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
repede si el:D....mai .........bine fie te las ca sa i trimiti:dance:
Pentru ca a mai trecut o zi eu va pupic si va zic noapte buna:baby:..sa ne citim cu bine.....spor la treaba in seara asta.....daca o sa fie ca ieri
Noapte buna kristaprim! :)
Noapte buna!:)Quote:
Originally Posted by kristaprim [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
noapte buna
somn usor sapte pureci p-un picior!!!
Parca vroiati sa mergeti la somn.Eu oare cine sint?
:dance:
va multumesc tuturor
Noapte buna...spre dimineata
Pt. ca a mai trecut o zi si nu am avut timp sa ma plictisesc,pt. ca maine lucrez.........asta inseamna ca sunt obosita:D...ma trimit singura la nani,deci ......noapte buna si o seara cat mai placuta va doresc.
noapte buna si vise placute!
Noapte buna! la fel si voua....Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pt. ca azi am muncit ca sclava Isaura......am obosit:D,pt ca a inceput si campionatul si e liniste in casa .........ma fortez sa merg inspre pat dar nu inainte de a va spune:-o seara cat mai frumoasa si plina de sticle pline:D
-iar pt cei care se indreapta si ei spre pat "al lor....nu al meu:D" le doresc un somnik linistit si vise cat mai placute.
Acestea fiind spuse va pupik pe botic;)