am gresit...7020 si
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
am gresit...7020 si
Asta-i un MAC original? Pai si al meu este tot cu acelasi inceput. Sa am oare bafta sa fi cumparat o clona originala?Quote:
Originally Posted by maximuss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@skycleaner - poate ca ti-au schimbat MAC-ul placii de retea.
Nu frate... am o clona noua nouta de la amicul dannielghi si se pare ca ultimile loturi de clone au modificate MAC-urile. Insa nu e cert acest lucru. Rog pe cei care au cumparat recent clone de la daniel sa infirme sau sa confirme...
Later edit: aici confirmarea [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
confirm, are mac "original".Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dar un mac care incepe cu 00:33:22 este original sau de clona asa au pus cei de la Elstar dupa resuscitare ca inainte am avut 00:12:25Quote:
Originally Posted by vardic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca o sa cauti sa verifici acea clasa de MAC nu exista deci e tot clona .Elstar a ales varianta asta , cu toate ca i-am rugat sa il bage asa cum trebuie , sa nu mai existe probleme.
Cel de original incepe cu 00:09:34 si s-a mai scris chiar si in acest topic.
[mac][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/view]
Nu stiu ce sa zic...eu am pe Optibox MAC de clona (cu Nabilo, dar asta nu conteaza). Am rulat programelul si am [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]...Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Clone bomb se afla deocamdata doar in gemini 4.3.1 si in gemini 4.4 , era de asteptat sa nu iti gaseasca "clone bomb" in nabilo . Daca ai mac-ul ala sigur o sa fi afectat de clone bomb din gemini , ai grija ce bagi .
Eu am zis ca programul detecteaza MAC-ul, nu chiar ''bomba''...Am inteles acum, oricum never-Gemini.
In plus s-a readus in discutie acest mic programel pentru al avea la indemana in cazul in care vor apare noi versiuni ale imaginilor Nemesis,Nabilo,etc.E util in cazul in care vor include si ei noul driver de la Dream Multimedia,dar poate fi si inutil daca vor schimba din nou ceva in kernelul head.ko a carui marime o citeste acest programel.
Danix nu dectecteaza mac-ul ci marimea kernelului linux head.ko.Iti si spune marimea lui.
Asa este, este foarte corect. M-am uitat si eu mai bine ce mesaj imi scrie...:)Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Poti verifica aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] "proprietarul" MAC-ului.Quote:
Originally Posted by remi mihai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]