Nu am receptorul respectiv, deci nu pot să-ți răspund la intrebări.Vezi pe satsupport.
Printable View
Nu am receptorul respectiv, deci nu pot să-ți răspund la intrebări.Vezi pe satsupport.
Bună
Mulțumesc,
Am incercat să mă înscriu la domnul MihaiP dar nu reușesc.I mulțumesc oricum aici pe forum pentru și diverse aspecte pe care le punctează pe site domniei sale și care îs foarte utile; sper sa rezolve fabricantul lista cu sateliți și în viitor voi mai incerca să mă înscriu din nou.
Cu bine
Sal;ut Andrei!
Eu testez si Amiko mini 4k varianta SAT, dar si cele combo.Cel mai sigur SW gasesti aici:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Daca incarci varianta emu. pot sa bagi linile daca ai asa ceva, si poti sa vizionezi si cateva programe emu, adica cu chei introdusa.Moda acuma este Powervu, respectiv pachetul Discovery, de pe THor si Astra 4.8.Deocamdate nici un soft incercat pe acest receptor,nu deschide AU pe Powervu, trebuie sa bagi cheile menual.Ultimul soft actual este 1.0.24 emu, asta incarci pe receptor, daca se poate varianta cu bootloader.(nu poti deodata sa incarci si varianta emu, si varianta mcas!)Inainte de asta , daca ai programat o gramada de programe, sa faci pe flash, o memorare a canalelor cautate. Dupa incarcare soft, pot sa introduci lista inapoi in ceceptor.Numarul canalelor e limitat la 6000.Bafta!
Mini 4K UHD Combo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Testat ok.
Producatorul nu mai pune la dispozitia clientilor unelte software pt. reparare. Probabil n-o fi aflat ca a trecut in parlamentul european legea *right to repair*
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sau [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Are sigur tantari vargati :))
am nevoie de un fisier mcaskey.bin care sa aiba biss keys pentru digea hd de pe 3E
unde pot gasi asa ceva
digea hd a aparut in decembrie 2021 pe satelitu lmentionat mai sus