:thx: Spani......m-am mai linistit:D:D:D:dance::dance:
Printable View
:thx: Spani......m-am mai linistit:D:D:D:dance::dance:
multumiri lui spaniolul pentru retete! foarte utile si delicioase!!! :)
E placerea mea,in copilarie am stat mai mult in bucatarie sa gust cremele de prajituri si preparatele facute de nasa mea.mmmmmmmmmmmmm ce deliciu si de aici si acest hobby al gatitului[hobby cu diploma].Quote:
Originally Posted by mickey_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Te rugam sa nu ne faci pofta...da?:D
cred k "jumatatea ta" e mai mult decat fericita :D:D:DQuote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu gatesc cand ea doarme,altfel nu am ce cauta in bucatarie,e geloasa pe mine ca gatesc muuult mai bine ca ea,asta e.Quote:
Originally Posted by mickey_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Cum poate sa fie geloasa?...chiar nu inteleg femeile .Offfffffff
Pai vrea si ea sa ma intreaca macar o data la ceva,Quote:
Originally Posted by kristaprim [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sa ne orientam.........
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
DECI....ăăăă......da. ....ăăăă....ăăăăă......unde-i focarul bade??? Baga berea poate o receptioneaza si colegii...hi hi hi ...:drinks:.
Cu multe multumiri lui ZMEURA pentru buna organizare si pentru bestiala locatie aleasa, pentru daruirea cu care si-a carat de pe munte ''sculele'', si pentru faptul ca mi-a fost un tovaras de ''discutie'' :D pana la 6 dimineata si nu m-a lasat la greu:drunk:.
PS: Mai vreau....mai vreau.....:clap:
Multumim zmeurica pt. tot ce ai facut pentru noi si pentru primirea calduroasa si pentru muzica.....si te asteptam la Brasov:clap::clap::clap::clap:ca sa:gathering::drinks::drinks::drinks::drinks::drinks:.....pupici
MULTUMESC SI EU PT TOT CE AI FACUT ZMEURA
REVIN PE ZIUA CU NISTE IMAGINI
poza pusa de yky este bestiala
iti dai seama ca antena era multi focus deci precis receptioneaza si altii berea din focar :lol:
mi ciuda ca nu i-am facut o poza si celui care ne-a facut focul in centrala termica si care ne invita mereu la o palinka , desi cred ca el nu vede decat palinka toata ziua :D:gathering:
Deci....ăăăă.....deci.....da....deci .ăăăă...deci.....ăăăăă...eu sunt un barbat cu simtul orientarii.Trei zile am fost super orientat,mai ales ca am stat pana dimineata de fiecare data.Si inca nu am incheiat,asa ca nu va sfatuiesc sa va intalniti cu mine.:)
Va multumesc si eu voua pentru ca ati reusit sa va rupeti 2 zile din timpul vostru ca sa ajungeti sa va bazai eu cu muzica pana dimineata.:D
MULTUMIRI KRISTEI SI LUI YKY pentru primire, ospitalitate ,pentru bunatatile de la tonomat :D:D si pentru gratar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...a si lui yky in mod special ca a venit de fiecare data cu masina sa ne ia, cand ne rataceam noi :haha1:
:band:
:thx:
si ca nu va papat ursul de pe TampaQuote:
LE MULTUMESC KRISTEI SI LUI YKY PENTRU TOT :please: