Știe cineva cum se activează meniul secret cu noul soft?
Printable View
Știe cineva cum se activează meniul secret cu noul soft?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mulțumesc!...mai am o problema...nu îmi găsește toate canalele pe cablu,am pus și un amplificator și tot nu le găsește pe toate...se poate face ceva?
La upc din ce stiu eu, sunt probleme la scanare. E nevoie de network id (care difera in functie de judet si nici nu e public, cred).Oricum la v8 uhd nu se poate introduce network id si nici QAM.
Am înțeles...Mulțumesc!
Mulțumim Mihai.
Sunt pentru UPC cablu sau RCS cablu?
Pentru UPC Cablu ! care au un server central din care pe baza
acelui ID se selecteaza lista specifica judetului sau municipiului !
RCS nu are asa ceva ! ei au servere judetene ! La mine acasa
este RCS Cluj ... la munte este RCS Bihor ! ambele fara ID !
La gtmedia v8uhd nu ai opțiune sa setezi id-ul de rețea.
Chinejii spun ca in urmatorul update or sa includa multiroom(homeshare) si ceva modificari la diseq si motor.
Au si astia o vrajeala... Multiroom(homeshare) e in fisa de prezentare. Minciuna vinde.
Postez ceva offtopic legat de home sharing.
Țin minte cu plăcere că pe echosmart (echolite) se putea împărți un card oficial pe mai multe receptoare tot echosmart , adică home sharing.
Receptorul master în care se punea cardul oficial și alte receptoare slave in aceiași rețea.
Acest sharing local se făcea pe rs232 prima dată până a apărut echosmart 792 cu mufă Ethernet.
Vremuri faine.
Soft nou la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Am semnalat (pe site la GMedia) si au confirmat ca verifica un bug vechi, subtitrarea DVB dispare doar daca apare alta.
A descoperit @konstantine in primele zile cand a sosit aparatul lui.
Ar trebui sa ma plang si de lipsa "blur" pe subtitrare!
Le-am trimis si eu mai multe.Printre care si acest bug.Am trimis si imagini cu subtitrarea,cu greselile din meniul de limba romana.Asa mi-a cerut cu imagine.O parte din ele s-au refacut.Restul dureri in masca,basca,casca....
Oricum, față de amiko sunt "jmecheri" ; au dimensiunea textului reglabilă, culoarea subtitrarii poate fi schimbată... (fac referire la partea de media player)Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]