Pentru redenumirea episoadelor conform standardului plex (emby) am folosit cu succes filebot 4.9.6.
Poate descarca si sub acolo unde sunt lipsa.
Printable View
Pentru redenumirea episoadelor conform standardului plex (emby) am folosit cu succes filebot 4.9.6.
Poate descarca si sub acolo unde sunt lipsa.
Pentru Plex in Kodi 20.2 trebuie instalat din alta sursa, cel oficial nu merge
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru statistici și istoric se foloseste Tautulli
---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 21:45 ----------
Acum am gasit o oferta
Free Month PlexPass Promo Code: ASUSTOR-PLEX30
Clienti Plex pentru Kodi:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] de la codi 18 in sus, l-am pus si pe 17.06 da mai are probleme si nu am timp de modificari la cod.
Dupa vreun an de munca, mi-am facut biblioteci multumitoare, aproape xx00 de filme si xxx00 de episoade.
Daca mai gasesc vreo xxxx de filme (din urma) ma declar satisfacut. Dar sunt greu de gasit...
Singura mea problema cu plex este pe partea de subtitrare.
Adaug un film cu sub, verific in plex si e ok, dupa un timp daca il verific iar, nu mai are sub, aia externa.
Nu e ceva general, e sporadic, dar nu stiu de la ce i se trage.
Daca pun un .ro la fisierul sub, il vede imediat.
Din pacate, nu-mi convine solutia asta.
Are cineva vreo idee, cum pot sa rezolv problema asta?
Pe serverul unui amic, dupa cat imi aduc eu aminte, aparea problema asta cand avea acelasi film pe mai multe rezolutii. Trebuia pusa subtitrare in ambele parti.
Poate, dar eu n-am in aceeasi librarie 2 fisiere video cu acelasi film. Cand am avut, aveau amandoua sub.
Ma gandesc totusi sa redenumesc cu .ro la coada.
Dar vreau si video cu .ro.
Explicatia, pentru cine se intreaba, este ca filmele sunt accesate si de alte playere, nu numai de plex si daca nu au acelasi nume nu vede sub.
Sa vad cum s-ar putea face cu un script, dar trebuie sa fiu atent sa nu le fac zob.