Nu neaparat dar nu va putea sta niciodata pe picioarele sale .Quote:
Originally Posted by armandino [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Nu neaparat dar nu va putea sta niciodata pe picioarele sale .Quote:
Originally Posted by armandino [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ieri am reusit sa-mi pun h-h -ul pe antena si de atunci stau si scanez la sateliti.
Poate sa-mi spuna cineva in afara de TPS si Polsat ce alti provideri se mai "deschid" cu MgCamd 1.29 ? ( am gasit pe un post ca ar fi D+ si Cabo, dar..d+ = digital+ de pe Astra sau de pe Hispasat?, iar cabo = TV Cabo de pe Hispasat? )
Va multumesc
Quote:
Originally Posted by falcone200 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
D+/Cabo doar in sharing pe ambii sateliti,canale cu key valide;
Premiere,SRG,Polsat,TPS,ABSAT,MULTIVISION,RAI,KINGSTONE<TV>UCRAINA ETC.
Multumesc pentru raspunsQuote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cu placere!:)Quote:
Originally Posted by falcone200 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
vreau si eu key srg :D
si eu, si eu dar dealea in via 2.6:D :D
Sorry,SRG-sharing:dance:
Daca schimb imaginea, pierd toate setarile care le-am facut pentru motor (sateliti, coordonate), sau sunt niste fisiere pe care le pot copia de pe imaginea actuala
(gemini 431) ?
O alta intrebare daca se poate.
folosesc Cccam 2.0.8.
Cum il fac sa foloseasca cheile de decodare interne si nu cele pe care le gaseste in share-uri ?
Ex. Polsat am cheie valida, si in loc sa-mi decodeze el sta si 10 min pana primeste share de la unul din peers
Multumesc.