-
Doamne cata poveste cu antenele astea,media pro...altceva nu mai stiti?santeti in acest hobby si aveti o gramada de canale de vazut....apoi aveti stream,iptv etc cu asa iubitele antene,unii aveti H/H si puteti merge pe W2 pentru iubetel stiri.....ce dracu e cu unii dintre voi??
nu o mai da ti cu plata,ca va inseala ca nu mai stiu eu ce....ca e aiurea ce vorbiti,iar unii dintre voi pe aici si prin alte parti chiar spuneti aberatii mari de tot
va puteti plange luna viitoare cand veti plati acealsi abonament ca si cum antenele ar functiona....desi si in aceasta situatie e aberant sa va plangeti
antenel exista in grila,plus ca foccus va ofera 5 canale momentan gratuit in locul antenelor...nu va mai lamentati ca totusi tind sa cred ca nu santem noi miezu iar focusu,avocatii lor si cine mai e pe acolo sant de o prostie rara incat sa incalece contractu in mod prelungit,voit si cum mai vreti voi
faza cu platitu pe un an e din nou o prostie grava...nu va pus nimeni sa platiti pe un an,aveti atatea modalitati de plata ca nici un dth ro,plus alte facilitati...si eu am pe un an familia si tot ce pot spune e...BRAVO FOCUS
iata un ex de plata in avans pe un an,3 luni sau cat vreti voi
multi dintre noi cumparam diverse lucruri in avans pe un an,pe o luna sau mai multe,da?de ex...combustibil,lemne,pelet,mancare ptr pisici si la naiba ca pot continua cu exemplele pana maine........acuma daca eu cumpar astea pe un an si ele de ex vor fi in oferta 3luni gratis in magazine sau timp de 5 luni se ieftinesc major,eu ce fac ca le am cumparat pe un an la un pret major,ma sinucid???sau merg la protectia consumatorului,ca deh se obisnuieste,merg sa le dau foc la magazin???
eu inteleg ca unii dintre voi va plictisiti...inteleg ca unii dintre voi urati focus....inteleg ca unii dintre voi multe altele dar mai luati o pauza sau uneori ganditi cu creieru daca il aveti
---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 13:47 ----------
si ca sa inchei in a mi da cu parerea vreau sa va dau o tema de casa si sa va intreb un lucru si vreau in caz ca raspunde vreunu sa o faca sincer
ce ati face voi daca ati plati pe un an si focus va anunta ca de maine se va ieftini abonamentu la jumatate??
1.veti merge la focus sa le dati diferenta?
2.veti fi asa de nervosi ca in cazu de fata?
3.sau veti rade cu gura pana la urechi si veti spune....mama ce le am tras o
-
in cazul meu cred ca voi rade fortat printr dinti si voi zice...mama ce mi-au tras-o :boxing:
-
vroiam sa zic daca se va mari abonamentu...dar la cata nebunie e cu discutia asta :)
-
@laleauaneagra, normal ca pt noi pasionatii nu e nici o problema in a urmari un canal sau altul, dar sunt si simpli clienti care nu au alte optiuni, si in fond si la urma urmei banuiesc ca si majoritatea dintre noi sunt clienti la un DTH sau altul ca altfel nu am avea aceasta pasiune...
-
de acord cu tine..insa
la ce i pasionati am un pic de pretentie referitor la modul in care se abordeaza problema sau cum se intelege ea din punctul nostru de vedere,cunoscand mult mai multe decat un client obisnuit
cat despre clienti obisnuiti,ce sa zic.....ar fi mai bine ca focus si alte dth sa faca jocurile nenorocitilor de la media si intact??ar fi mai ok sa accepte conditiile lor si sa mareasca abonamentul?
sa fim seriosi fata de numarul de oameni ce vizioneaza A1 si A3 :)
sant multe categorii de abonatii focus si nu numai....ma refer la ce i de pe teritoriul ro,unii cu antena satelit si cablu(deci se compenseaza pierderea intact)aici cred ca sant majoritatea...unii doar cu antena satelit focus(aici trebuie impartit cati duc dorul intact)...pe urma ar fi ce i care stiu ce vor de la focus ca doar nu sau abonat pentru intact...si nu in ultimu rand santem noi,marea majoritate a abonatilor care tind sa cred ca putem compensa sau gasi aceste canale si prin alte parti
-
Penttu simpli clienti,exista optiuni,daca nu le cunosc sa dea pe alt canal....kanal D de ex si asa ii copiaza pe aia de la antena 1 ...
Sent from my GT-P3110 using Tapatalk
-
prin introducerea celor 6 posturi noi din martie sa inteleg ca au renuntat a mai difuza antenele? vad ca de ceva vreme nu se mai aude nimic
-
o sa mai treaca putin timp si revin ei la negocieri, nici un canal tv nu si-ar permite sa renunta la colaborarea cu un dth care are,cred 250mii de platitori . Nu cumva prin aprilie expira contractul grupului intact cu dolce ? Sa vedem daca tot asa o sa faca .
-
Cu cei de la Dolce am auzit ca prin august.
-
Si eu tot de aprilie stiu.
-
Va fi aprilie renogocierea la Dolce, dar si daca ar fi in august , si Dolce va scoate Intact din grila, ce concluzii putem trage ??
-
ca libertatea vine din cer :)
-
Vin alegerile din toamna si au nevoie de bani, ori mai lasa din cererile nesimtite , ori isi baga fiecare DTH ......in Intact !
-
DTH meu e mareee,nu stiu daca intra intact in....INTACT
-
Care esti cu radiera pe aici ????