Receptorul este DM 500. doar antena este de la Boom, oricum este orientata catre Intelsat.
Nu ma pricep, dar nu-mi dau seama daca suporturile pe care se prind LNB-urile sunt universale... asta e singura grija.
Printable View
Receptorul este DM 500. doar antena este de la Boom, oricum este orientata catre Intelsat.
Nu ma pricep, dar nu-mi dau seama daca suporturile pe care se prind LNB-urile sunt universale... asta e singura grija.
Tu te referi la sistemil de prindere al lnb-ului(COLIER)daca da nu ai de ce sa iti faci griji se potriveste cu orice tip de lnb toate au aceasi dimens in zona de prindere(cele ptr offset)
Da, asta cred ca ma interesa... doar ca nu stiam cum sa intreb.
Merci mult.
Inca o intrebare daca se poate... comutator pot sa folosesc unul cu 4 intrari dar sa conectez doar 2? Adica ma gandesc ca daca mai tarziu mai pun un LNB sau o antena sa mai fie loc in comutator.
Da merge nu e nici o problema.
Am comandat LNB-ul, suportul pt Intelsat si Hotbird, comutatorul si un satfinder.
Am oare sanse sa reglez singur sau mai bine sa chem un instalator? M-ar tenta sa fac singur ca sa mai prind ceva "curaj" pe viitor, pe de alta parte mi-e sa nu raman in bezna si cu Intesat-ul de acum.
incearca singur si daca nu vei reusi cheama un instalator . cu satfinder.........
Da, asta e solutia cea mai buna... o sa incerc singur si daca nu iese chem un "prieten".
Satfinderul daca e cel de 2 lei mai bine nu il folosi,pune un Tv si Dreamul aproape si te descurci.
Zmeura recomanda-mi si mie un satfinder bun si ieftin nu vreau ceva sofisticat doar ceva ieftin si functional.
Cum am scris mai sus: propriul receptor cu tv langa el.E cel mai sigur si simplu,nu mai zic de pret.:)
Da, este un satfinder de 20 de lei :).
Nu pot sa pun dreamul aproape deoarece antena este sus pe bloc.
Vad eu in weekend ce reusesc... mai intreb daca am probleme.
salut,
am si eu o antena offset de 1,50 m orientata pe astra 19,2 si doresc sa mai adaug doua/trei lnb-uri dupa cum urmeaza
23,50 Astra 1G
19,20 Astra M
4,30 diferenta
28,20 EuroBird 1
19,20 Astra M
9,00 diferenta
19,20 Astra M
16,00 Eutelsat W2
3,20 diferenta
gasesc vreun suport gata facut pentru asa configuratie? sau ma chinui degeaba?
pot renunta la eurobird 1 nu este batut in cuie si sa raman doar cu 23,5 si 16,00
locatia bucuresti
multumesc
putin probabil sa gasesti un support gata facut mai ales pentru o antena de dimensiunea celei pe care o folosesti tu.
Teoretic ar trebui sa mearga dar din cate stiu in bucuresti semnalul pe 28 este destul de slab.
Cu putina munca ar trebui sa reusesti.
ai putea sa folosesti un support Astra - Hotbird pentru 19E si 16E si un support de la Akta putin modificat pentru 19e, 23e si 28e.
Oricum trebuie sa muncesti ceva la reglaje.
multumesc o sa iau un suport apoi ma apuc de "gidilat" pina imi iese multumesc inca o data