oare in cat timp vor aparea generatoare de serial ptr dream:D
Printable View
oare in cat timp vor aparea generatoare de serial ptr dream:D
acu m-am trezit :) si fac si eu un test ... sa vad pe ce am dat 600 ron :) wish me luck ! revin cu concluzii in 30-40 de min ! :drinks:
Parca vad maine care mai de care ca :"vand dreambox original",aceasta imagine e facuta ca sa ne faca sa vindem clonele si sa luam produsele lor originale? Cred ca e o facatura de imagine,sau e facuta pentru depistarea clonelor.Sa vezi de acu reclamatii la firmele ce le-au vandut!!!Quote:
Originally Posted by armandino [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Baieti hai ca fac eu niste teste.
Pe la sarbi a iesit un patch pentru ca si pe clone sa mearga. Imediat o sa pun pe upload
:)
ptr cine vrea sa verifice daca se potriveste macul de pe cutie cu cel din box, cu dcc intrati in telnet si scrieti ifconfig si apoi enter. il gasiti la hwaddr. iar cei care nu aveti macul de pe cutie puteti incerca sa schimbati macul cu cel de pe cutie:) si sa vedeti daca puteti instala 4.3
pana acum totul ok
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by dragsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce ai? clona sau original?:)
Noul gemini verifica adresa MAC si daca nu incepe cu 00:09:34 nu lasa sa intri in meniul "blue panel".
Din cauza aceasta ca sa poate intrebuinta imaginea si cei care nu au dream original am facut un fisier care il aveti atasat.
Dupa ce ati instalat imaginea noua in dream fisierul atasat il copiati in /var/etc si puteti edita cu un editor unix si sa puneti adresa care doriti de MAC dar sa inceapa cu 00:09:34
Iata acuma functioneaza Blue Panel
Multumiri utilizatorului sarb @ mislav88 pentru aceasta chestie.
Text preluat i tradus de pe un forum sarbesc.
Cu stima.
Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
acum puneti cap la cap si enjoyQuote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
fara modifcarea macului! imaginea curata !
se pare ca nu e atat de buna imaginea ... pana acum am dat 2 rebooturi ... apar niste macroblocuri .. si la un moment dat se blocheaza
Il mai tin in teste ! Cam asa arata macroblocurile !
salut , e pt. cablu , cel din link . norocQuote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ma jignesti :D (glumesc)Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
original luat la mana a doua acum 1an si platit 180euro...dar uite ca acum iesii si "patch-ul " asa nu se mai vaita gelu_gh ca are clona :D
vezi ca sunt ambele variante la acelasi pretQuote:
Originally Posted by savin stelian [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca si al meu e clona la 775 roni acu il dau pe foc.Eu cred ca cele cu tuner alps sant clone.Quote:
Originally Posted by dragsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca ai tunner phillips sigur ai clona :DQuote:
Originally Posted by gelu_dh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]