scrie te rog ce soft ai pe openbox scriu si eu sa vedem daca sunt la felQuote:
Originally Posted by val [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
scrie te rog ce soft ai pe openbox scriu si eu sa vedem daca sunt la felQuote:
Originally Posted by val [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
C2HS2-11-12-13:0481-CMT, insă nu reuşesc să dau de fila .abs in calculator. Pt. firmware folosesc două surse: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] şi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Alege cu grijă, in funcţie de model (original sau clonă) o versiune mai nouă faţă de ce ai acum in receptor.
CHDS2-11-04-04:0474CMT
CCID 0201 se pare ca e original nu?
la openboxul tau poti schimba manual FEC-ul?
Nu cred ca există firmware cu opţiune de schimbare a FEC-ului.
---------- Post added at 10:25 ---------- Previous post was at 10:19 ----------
Despre Chip ID nu ştiu ce să zic, se pare că nu e original; vezi aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pe acest tp cu digisport hu HD am un pic de semnal asa: 81 cu 20-40 cel de jos tot se schimba nu e constant,am motor hh antena 140 lnb-ul cum am vazut parca nu e perfect drept un pic e invartit dar nu mult ce parere ai?
Nu trebuie să fie perfect "drept", poate vin cu sfaturi cei cu poziţioner HH. Probabil ai o problemă de reglaj, receptorul să nu aibă nimic; incearcă reglarea poziţiei LNB-ului pe transponderul respectiv.
Incearca sa jonglezi in setari cu coordonatele locatiei + sau - si vezi daca scade sau creste semnalul, asta ca sa elimini suspiciunea cu antena.
am sa incerc sa misc lnb-ul desi greu ajung la el revin cu amanunte....daca apuc:))
---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 17:46 ----------
Multumesc foarte mult celor care au avut rabdare cu mine si m-au ajutat am rezolvat cumva am miscat lnb-ul 1 cm acum merge perfect cu semnal excelent inca odata va multumesccccccccccccccccccccc:clap::clap::clap::clap::clap:
Ma bucur pt. tine ca ai reusit cumva!