Cineva stie daca un simulcrypt cu Freesat este la ordine de zi ?
Vor ramane in clar A2, A3 si Euforia dupa 4 martie ?
Sa va trece in format 16/9 cu comutare WSS ?
Multumesc pentru lamuririi.
Printable View
Cineva stie daca un simulcrypt cu Freesat este la ordine de zi ?
Vor ramane in clar A2, A3 si Euforia dupa 4 martie ?
Sa va trece in format 16/9 cu comutare WSS ?
Multumesc pentru lamuririi.
Daca se pun aia de la Intact sa ceara milioane de euro pe rahatul ala de pachet, crezi ca au bani sa il introduca ?
Eu sunt foarte curios ce HD vor baga. Transmisiunile actuale sunt 4/3, vor face upscaling?
Ramane de vazut daca vin si acel canal HD.
intrebarea e daca varanul baga banul in asa ceva sau doar manipulationes ca doar se pricepe
ar fi bine sa vina si hd la cata carcoteala au creat....
Pentru HD trebuie echipamente, adica camere. Pana cand ii vad ca filmeaza 4/3 = nema echipamente.
pai asta ai sa vezi multi ani de acum incolo pe la noi,problema e ca tu platesti pachetu/programu la calitate HD
Acu' 20 de minute venii din statia de CATV inca nu ajunsera cardurile de la intact,au trrimis dec+card nds pt .......daca stie aliosatvd sa completeze
au trimis decat 5 cartele conax
receptoarele si le cumpara firmele de cablu
au trrimis dec+card nds pt ....... (cine stie sa zica )
pt ce sa trimita card nds
fane sa intelegem si noi ce vrei sa zici cu rec+card pt.......
pai daca la tine venira 5 carduri de conax pt intact,aici ajunsera carduri+decodoare de nds(nu dolce...) a nu se intelege ca sunt pt intact cardurile nds.
Stirea cu trecerea la compresia MPEG4 a aparut de mult la observatorul antena 1 si vorbesc despre cel putin 2 ani de zile,cautati pe youtube.De data asta se pare ca totusi merg mai departe decit sa anunte... cel putin speram...Quote:
Originally Posted by gladix [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu-l mai cautati,banuiesc ca antena grup a scos tot de pe YouTube decind cu antena play,am cautat eu si nu mai e stirea aia ...