Re: Probleme Echo si Gigi
Montat H-H ,reglat , vazut duminica Motors pe Hotbyrd pe 11117H , totul ok
De ieri nu mai vad nici motors ( zice ca nu e semnal ) si nici Gigi . Am pus 3.16 si ultimul echocam ( Gyula di 27.02 ) si degeaba . Am dat Factory Default , am pierdut listele , am rescanat si la fel . Din moment ce nimeni de aici nu urla ca nu mai vede Gigi , deduc ca e numai problema mea. Am gresit undeva cand am pus 3.16 sau nu e bun ?
PS: in meniu la informatii despre receptor zice ca am 3.13 , dar cand dau MENIU fondul este negru si nu poza cu care eram obisnuit la 3.13
Quote:
Montat H-H ,reglat , vazut duminica Motors pe Hotbyrd pe 11117H , totul ok
De ieri nu mai vad nici motors ( zice ca nu e semnal ) si nici Gigi . Am pus 3.16 si ultimul echocam ( Gyula di 27.02 ) si degeaba . Am dat Factory Default , am pierdut listele , am rescanat si la fel . Din moment ce nimeni de aici nu urla ca nu mai vede Gigi , deduc ca e numai problema mea. Am gresit undeva cand am pus 3.16 sau nu e bun ?
PS: in meniu la informatii despre receptor zice ca am 3.13 , dar cand dau MENIU fondul este negru si nu poza cu care eram obisnuit la 3.13
pune acest flash este 3.13 de la mine si nu sunt probleme de soft in nici un fel
la optiunea write flash(no boot)
deci mergi asa in chedit : upgrade data+other+write flash(no boot)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] care va scoate din incurcatura
dupa care pui ce soft vrei tu de la 3.14 in sus si mai intri si tu la menu+8888+3452 , poate rezolvi si pe softul care il ai cu acest artificiu cu numerele
aici este flash-ul 3.13 , tot de la mine
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Era totusi o schimbare care dadea probleme : pusesem alimentarea lnb-ului la 14v in loc de auto si pe unele transpondere avea semnal mai bun , pe altele mai prost ( desi nu inteleg ce legatura avea asta cu faptul ca nu mai decoda pe gigi decat cateva canale )
Are.Tu de fapt vedeai doar programele de pe polaritate verticala,iar la cele de pe orizontala iti indica semnal deoarece frecventele sunt aceleasi cu cele de pe verticala.
Ori e recpeotrul opri LNB-ul defect.
Ieri mergea totul ok , azi pe gigi zice codat
Pe hotbird merge ok ( tps si altele)
Quote:
Ieri mergea totul ok , azi pe gigi zice codat
Pe hotbird merge ok ( tps si altele)
ce soft ai?
menu+8888+3452 sa fie open special key
daca este un soft de la 3.14 in sus si trebuie sa fie close special key daca este de la 3.13 in jos
@horatyu
Ieri am pus patchu de la tine ( am facut in sfarsit cablu) si apoi echocam Gyu-la 02-29 si a mers
Azi iar zice codat
Sa pun 3.17 ? ( cand se face Factory default ? )
Quote:
@horatyu
Ieri am pus patchu de la tine ( am facut in sfarsit cablu) si apoi echocam Gyu-la 02-29 si a mers
Azi iar zice codat
daca vrei sa pui softcam merge dar dupa un timp intra in functie optiunea de autoupdate-ul de key=AU si pt ca e soft mai vechi face aiurea acest autoupdate, de la 3.14 face ok functia aceasta , deci ca sa nu iti mai intre in fuctie pe 3.13 trebuie sa intri la menu+8888+3452 trebuie sa iti apare close special key si o sa fie ok si pe acea versiune
cred ca e suficient sa pui 3.16 si sa intri la menu+9231 pui pe enable penultima optiune si la menu+8888+3452 si e suficient sa vezi
dar astepti putin si o sa fie ok
Quote:
@horatyu
Azi iar zice codat
Pune 3.17 si ai rezolvat problema, ca el face AU cum trebuie la gigi tv, nu mai trebuie sa pui chei separat.
Cu stima
ok , multumesc
Dar as vrea sa pun 3.17 de pe stick si vreau sa stiu cum salvez macar pozitiile H-H daca nu si favoritele ( chiar daca asta implica folosirea cablului )
Quote:
ok , multumesc
Dar as vrea sa pun 3.17 de pe stick si vreau sa stiu cum salvez macar pozitiile H-H daca nu si favoritele ( chiar daca asta implica folosirea cablului )
pozitia satelitilor ramane in H-H nu se pierd daca pui alt soft
canalele si favoritele se salveaza daca folosesti cablul
la optiunea read default data in Chedit salvezi canalele din receptor
apoi o salvezi intr-un loc anume in calculator
lista o poti incarca apoi prin cablu la optiunea write default data dupa ce dai sus in stanga la file + load+lista
daca vrei sa o modifici in format pt USB
fa asa :
upgrade data+other+MK default data alegi lista dupa care iti apare o alta fereastra unde poti lasa si numele care apare acolo sau scri tu alt nume ,dar trebuie sa mai pui un punct bin ( " .bin " ) la final si salvezi
si asta o pui pe stick si o incarci in receptor
Am pus 3.17 . Imi place cum arata grafica
Pt gigi bag menu88883452(open special key) ? Sau trebuie sa fie CLOSE ?
Sunt curios pe Maxxx cum vad ?
Quote:
Am pus 3.17 . Imi place cum arata grafica
Pt gigi bag menu88883452(open special key) ? Sau trebuie sa fie CLOSE ?
Sunt curios pe Maxxx cum vad ?
trebuie sa fie OPEN