era de stiut ca vor trece in N3
arunca o gramada de bani in loc sa introduca alte programe lipsa :band: :wellcome:
Printable View
era de stiut ca vor trece in N3
arunca o gramada de bani in loc sa introduca alte programe lipsa :band: :wellcome:
Hm , ma mira ca vor trece pe N3 findca si asa au cere foarte mare iar ei inca nu fac fata cereri. Ma mira.
Procentajul este foarte mic, ma refer la cei care se uita fara sa plateasca.
Iar efortul financiar este foarte mare.
Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
stii tu vorba aia cu ala istetul daca nu-i fudul, parca nu e .... istet destul:lol:
mare dreptate ai!!! Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul!!:drinks:Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ce se mai aude? a inceput jiji sa trimita cardurile?
Da a inceput, dar cred ca au incurcat cartelele :D , cred ca o sa inceapa din MAIQuote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
la rcs bacau, astia ori o fac pe prostii ori nu stiu nimic. i-am intrebat de noile carduri si faceau niste ochi la mine de parca le vb de vaci zburatoare. mi-au spus ca ei n-au auzit de nici o schimbare pre curand, iar de cam-uri nici atat.
Si polsat-ul, am citit pe un forum cum ca o mai balacesc o perioada pana la N3 de-a dreptul...au si ei oaresce probleme......Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asa ca.....mai la toamna.......
Pe alte forumuri se spunea ca incep din 15.03 sa le trimita,dar nu le-a iesit nici asta.De obicei intarzie cu 2 luni orice isi propun,sper ca la schimbarea cartelelor sa intarzie cu o jumatate de an.:)
Poate pana o sa treaca digi in N3 sa pice D+:D
asta ar fi misto rau!!:clap:Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pana la n3 se pare ca au alte probleme mult mai mari .se pare ca superdigi nu mai are bani de echipamente , au recalificat montatorii ca recuperatori. sunt curios cine accepta sa faca abo si sa primeasca echipament uzat.se vede ca ia costat ceva schimbarea asta , caderea n3 ar fii bomboana de pe coliva .au cheltuit enorm incercand sa combata pirateria care parerea mea personala nu prea ii afecta cu nimic .proasta miscare , bani aruncati !
Corect dane....
Digi isi cam sapa groapa...si se sustine doar din abbonamentele pensionarilor si a celor de afara.
Eu imi bat gura de pomana pe aici...
Apropo cine va recupera recurile de la baracile tziganilor din italia?
Si antenele?
Ca peste tot scrie digi....
Am sa fotografiez si eu una de pe aici si am sa o pun pe imageshack!!!
Mai merge la cineva gigi? ca la mine numai in sharing merge,degeaba incarc key noi de pe net ca...tot in share imi deschide,iar pe alte EMU....bezna,ciudat.
Ciudat,acum merge EMU,se mai intampla la cineva chestia asta? cand EMU cand in sharing?