Am facut un test la diseq [sunt cele doua din pozele de mai jos]. Aceasta problema pe care o ridic s-a intamplat la toate imaginile Enigma 2 pentru Amiko Alien si poate gaseste cineva o rezolvare. In Spark functioneaza fara nicio problema. Am un diseq cu 10 iesiri si altul cu 4. Ies cu un cablu din diseq 4 [cu 4 sateliti: Hellas 39 E, Turksat 42 E , Intelsat 45 E si Express AM22 53 E] si intru in intrarea 1 de la diseq 10. Setez AA [Hellas], AB[Turksat], BA[Intelsat], BB[Express AM22]. Setez pe primul...memoreaza. Merg pe al doilea si setez AB, memoreaza. Vreau sa revin pe satelitul setat pe LNB 1 AA...e setat si memorat ultima setare...adica LNB 1 AB! Mentionez inca o data ca pe Spark se memoreaza fiecare in parte si apoi intra toti 4 exact cum am selectionat.
@stargate - am butonat putin...si am dat factory reset...nu am apucat sa vad ora pentru ca n-am oprit receptorul. Faptul ca nu apare dupa reset...am descoperit si noi un bug. Cat a mers receptorul inainte de a-l reseta, ora nu a aparut deloc, ci doar numele canalului.
Diseq - 10 iesiri
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Diseq - 4 iesiri
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]