cand dati unul afara din 3c nu ii mai stergeti linia, o puneti cu 0 0 0 ( 0 0 0 ) , altfel va f__e continuu la server.
Printable View
cand dati unul afara din 3c nu ii mai stergeti linia, o puneti cu 0 0 0 ( 0 0 0 ) , altfel va f__e continuu la server.
Nu asta e raspunsul
Il contactezi pe respectivul user care are probleme ( daca intradevar are , si nu face el märsavii )
Ii dai o altä linie noua , cea veche care a aparut pe divese forumuri o restrictionezi la 000
Se leaga la tine dar nu face trafic nimic nu ia nimic , de plictiseala o va sterge
Nu iti face atacuri aiurea la server si loguri la fiecare 5 secunde ca nu se poate lega , ilegal user , dublu , etc ....
Cam asta ar fi o rezolvare
Dar daca nu ai citit un log de CCcam normal ca nu sti de astea
Ps : Uite cineva care intelege , Mersi Zildan
Da, asta e o solutie interesanta.Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cred ca e mult mai buna decat stersul liniei. Pana la urma te va sterge el cand vede ca nu vine nimic din directia ta, si asa scapi si de tampeniile care apar in log-uri dupa stergerea unei linii.
...ti-am mai zis in postul trecut deja o dai in banal.... Termina cu prostiile.Quote:
Originally Posted by Diablo1 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by daradici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu e interesanta este adevarul pur
dar tot nu miai raspuns la intrebare !!!
banal cred ca te faci tu cu raspunsurile tale
da asa acum repede unde ai logul de Cccam in 2 minute , ce ai tu ? ecosmart , dm500 , debian sau ubuntu ?
asta asa pentru useri noi sau cei care nu stiu prea multe de Cccam
Nu stiu daca esti copil, dar de comportat te comporti copilareste.....jenant !
Vad ca acest topic a ajuns un dialog pe alocuri un pic cam intepator intre @Diablo1 si @daradici ... va rog frumos sa reveniti ontopic si sa terminati cu intepaturile .
Da multumesc frumos de raspuns
Nu folosi cuvinte mari , nus de tine
Pentru mine e subiect inchis discutia asta cu tine
Pentru ceilalti useri le stau la dispozitie , pentru a gasi o solutie corecta in securizarea serverelor cu Cccam
Treceti pe MULTICS si datzi linii N de mgcamd. Sunt criptate !
oscam server,ma refer la partea de securizare,in rest mai e de discutat:)....face totu in locul vostru
multics momentan nu e ptr oricine,zic eu,si cine ar vrea nu gaseste mai nimic in legatura cu o configurare buna a serveru lui.....iar pe default dai cu el de toti pereti plus ca trebuie rulat pe un suport bun,adica procesor si memorie buna...la mine pe dm500 a cam dat o in bara,momentan zic ca asta e motivu ptr care nu a amers bine la mine