Exact problema semnalata si de mine,nu receptionez frecventele cu qam 256. Nu stiu daca e de la tuner sau de la semnalul de pe cablu...
Printable View
Exact problema semnalata si de mine,nu receptionez frecventele cu qam 256. Nu stiu daca e de la tuner sau de la semnalul de pe cablu...
Paulino ce te-a determinat sa il pui la vanzare si pe al tau ?
Paulino le pune in vanzare pe ale chinezilor, nu pe al lui.
A luat mai multe ca sa iese mai bine la pretz :).
Aveti aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] un backup al imaginii Dreamelite 3.0 pentru Sunray cu tuner triplu si wifi,putin adaptat dupa cum imi place mie.
-Imagine Dream-Elite-3.0-sim210-patched-by -voyger-dm800se-wireless-ok
-SSL84b
-satellite.xml de la 45W la 90E
-skin HD Glass14
-Neutrino settings pentru telecomanda
-CardServer: Oscam si Sbox (fara settings)
-SoftCam: CCcam 2.1.3,Scam 3.60 si Mgcamd 1.38.
-Scanat partial 1 W.
Nu este nici unul al meu...toate sint de vinzare...Quote:
Originally Posted by mario08 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Le pun img,seting si emu apoi la cutie...
Zmeura daca tot ai acum Sunray , cum este tunerul la acest receptor comparativ cu DM800 clona ?
Scuza-ma ca iti raspund si eu...
Personal nu am vazut diferente intre tunerul de pe Sunray si tunerul M de pe DM 800 clone...
Daca cineva are alta parere sa posteze aici...
Sa facut teste cu el cu un cccam config mai mare, sa zicem la 50, 60 de linii? Oare o duce sau da rateuri?
mai @nenea , esti Tomitza necredinciosu' ? merge fara probleme . totul e din calitatea liniilor si hopul care il setezi . pe asta cu 3 tunere am server nou si ma stresez de vreo 2 luni prin hatishul asta plin de fake-uri sa disting ceva locale o.k . ; uite aici cu 22 si cred ca ma opresc pe la vreo 30 :
ps. is fan D+ ...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Iti dai seama ca alea 50 de lini sunt setate si periate pentru a primii doar localul , fara hop1, 2, 3...
Costica, parerea mea este sa cumperi 2 receptoare; pui cate 30 de linii pe fiecare si ramai si prieten cu toata lumea.
Iti dai seama ca nu am peste 50 de linii si nici nu o sa am vreodata ca sunt mai lenes :)
Tunerul e cum s-a scris mai sus,nu am avut timp de prea multe teste dar altfel imi place cum se misca.Merge fara probleme Youtubeplayer si Mediaplayer-ul ruleaza filmele avi cu sub.
Practic e exact clona de DM800SE cu un altfel de tuner si un wifi adaugat pe slotul USB intern.
Ma bag si eu in discutie ... mkv-uri cu sunet DTS si subtitrare inclusa stie sa redea fluent ?
Daca este asemanator cu DM800SE, atunci nu mai cumpar Sunray, ca nu ma intereseaza DVB-T, DVB-C(LCD are incorporat tuner MPEG4 si receptionez cu el DVB-C de la RDS si testele de la SNR) si nici WIFI...Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]